Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Gheorghe Barbu: „Vâlcea a meritat victoria!”

Antrenorul echipei oaspete, Gheorghe Barbu, a vorbit presei cu multă deschidere şi cu sinceritate. „Jocul a fost pierdut clar de către noi în prima repriză. Vâlcea putea să facă scor cu noi dacă nu rata acel 11 metri, dar se vede treaba că asta a schimbat lucrurile.

Noi am avut două feţe în acest joc. În prima repriză nu am contat, dar pe cea de-a doua, mai ales după ratarea penalty-ului, am dominat clar şi am înscris, din păcate pentru noi, doar o singură dată. Asta e, ne era mai greu să revenim de la 3-0! Am avut la Râmnicu Vâlcea parte de un arbitraj bun, dar nouă ne-au lipsit mulţi jucători de bază: patru seniori şi un junior. Felicit echipa gazdă, a meritat victoria şi, probabil, cu acest succes s-a salvat de la retrogradare. Acum lupta se dă între noi, Baia Mare şi Fortuna Covaci. Poate Şimleul, dar azi (n.r.: sâmbătă, 1 mai) au învins pe FC Argeş, sau Arieşul să se mai încurce. Însă programul etapelor rămase de disputat le avantajează pe aceste două echipe!” – a spus Gheorghe Barbu, antrenorul echipei Mureşul Deva.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button