Galop de sănătate pentru Cozia Călimăneşti la Drăgăşani

cristi bora* formaţia pregătită de Cristi Bora a câştigat cu 11-0 partida cu CS Creţeni * printre marcatori s-a regăsit şi sponsorul echipei din staţiune, Andrei Vasile, care a fost autorul unei „duble”

Echipa pregătită de Cristi Bora a avut în runda din week-end o deplasare lejeră, pe terenul ultimei clasate, CS Creţeni, grupare care nu a reuşit până în prezent să se bucure de succes, singurele două puncte fiind obţinute în urma a două remize. Oficialii formaţiei din staţiune se aşteptau la un meci uşor la Drăgăşani şi poate tocmai de aceea şi-au lăsat acasă o parte dintre jucătorii de bază. Printre alţii, a lipsit şi golgheterul Adi Dulcea.

Absenţa acestuia nu a contat pentru Cozia Călimăneşti, care a tranşat soarta partidei cu CS Creţeni în favoarea sa încă din prima repriză. La pauză, Simion şi colegii săi aveau deja un avantaj de 6 goluri. Nici în partea secundă nu s-a schimbat prea mult situaţia, chiar dacă antrenorul oaspeţilor a schimbat un pic „garnitura”, dându-le şansa şi rezervelor să joace. Gazdele au avut câteva oportunităţi de a reduce din handicap, însă fără finalitatea dorită. Cei care au marcat au fost tot călimăneştenii. În partea secundă, Cozia a mai punctat de cinci ori, astfel că la final s-a consemnat 11-0 pentru aceasta. Unul dintre goluri a fost, de fapt, un autogol. Alte două reuşite i-au aparţinut sponsorului echipei din staţiune, Andrei Vasile. Cu acest succes, Cozia Călimăneşti a rămas în lupta pentru primul loc. În acest moment, echipa pregătită de Cristi Bora se află pe locul 3, la doar un punct în spatele celor de la Flacăra Horezu şi CS Şirineasa. În următoarea etapă, Cozia Călimăneşti va juca pe teren propriu cu Minerul Costeşti, echipă aflată pe locul 14 în Superligă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button