Liga II

Gafă de proporţii la Craiova

* în meciul cu ACS MU Poli Iaşi, staff-ul tehnic al echipei Gaz Metan CFR a efectuat o schimbare greşită (înlocuind unul dintre jucătorii sub 21 de ani), formaţia din Bănie urmând să piardă duelul la „masa verde” (0-3), deşi pe teren s-a impus cu 1-0

Gaz Metan CFR Craiova şi ACS MU Poli Iaşi s-au întâlnit sâmbăta trecută într-unul dintre cele mai echilibrate dueluri din Seria a II-a. Totul a decurs normal până în minutul 60, atunci când staff-ul tehnic al echipei din Bănie a făcut o gafă de proporţii, schimbând unul dintre jucătorii sub 21 de ani (Surugiu) cu un senior (Niţă). Greşeala a fost „reparată” tardiv după doar trei minute, atunci când Neaşca i-a luat locul lui Boroiban.
Aşa cum se cunoaşte, conform regulamentelor în vigoare ale FRF, echipele din Liga a II-a sunt obligate să folosească, pe toata durata unui meci, cel puţin doi jucători cu vârsta sub 21 de ani. În aceste condiţii, formaţia din Bănie urmează să piardă duelul la „masa verde” (0-3), deşi pe teren s-a impus cu 1-0, golul fiind marcat în minutul 77, din penalti, de Trifu. Bucuria jucătorilor antrenaţi de Jerry Gane a fost însă de scurtă durată, aceştia aflând la final că s-au luptat degeaba pentru victorie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button