Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Frâncu spune că n-a dat bine pentru liberali să susţină orbeşte PSD

Senatorul PNL Emilian Frâncu a criticat decizia reprezentanţilor de la centru, care au stabilit ca liberalii vâlceni să susţină PSD în turul doi al alegerilor parţiale pentru Primăria Râmnicului.

Parlamentarul crede că decizia ar fi trebuit luată la nivel judeţean. Nu în ultimul rând, Emilian Frâncu a spus că era necesar ca actuala conducere a filialei judeţene să evidenţieze mai bine la Bucureşti situaţia de la Vâlcea, în aşa fel încât liderii centrali ai partidului să fie determinaţi să-i lase pe liberalii din Râmnic să decidă ce este mai bine pentru PNL. „Consider că lucrurile trebuiau analizate cu mai multă atenţie. Cei de la centru ar fi trebuit să aibă o situaţie mai clară în legătură cu ceea ce se întâmplă aici, la Vâlcea. Nu spun că ar fi trebuit să mergem în alianţă cu PDL, dar nici să mergem în corpore spre PSD. Poate că interesele liberalilor de la municipiu erau altele”, a apreciat preşedintele interimar al PNL Râmnicu Vâlcea. Senatorul a adăugat că scorul PNL, care l-a clasat pe Bogdan Pistol pe locul trei, ar fi trebuit negociat altfel. Cu câteva zile înainte, la TV Etalon, Emilian Frâncu explica însă foarte convingător de ce râmnicenii trebuie să-l voteze în turul doi pe Remus Grigorescu. Pe noi, cel puţin, ne-a convins.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button