Liga IV

Fotbaliştii echipei din Perişani şi-au stabilit priorităţile pentru 2011

perisani grupJucătorii echipei de fotbal Posada s-au întâlnit pentru prima dată pe anul în curs, în sala de şedinţe a Consiliul Local din comuna Perişani, unde au luat masa împreună cu primarul Ion Sandu şi au pus la punct strategia pe 2011. În preambulul discuţiei deschise care a durat mai bine de o oră, alesul local le-a comunicat fotbaliştilor şi staff-ului tehnico-administrativ datele privind bugetul care fi alocat pentru cea de-a doua parte a sezonului competiţional 2010-2011.

Primarul Ion Sandu a garantat stabilitate financiară

Liberalul Ion Sandu şi-a înştiinţat apropiaţii că Guvernul s-a dovedit mult mai „zgârcit” cu localitatea Perişani, iar primăria a primit doar jumătate din suma care i-a revenit în 2010. „Ştiţi cu toţii că traversăm vremuri grele. Luna aceasta, Primăria Perişani a primit un buget pe jumătate cât anul trecut, iar asta înseamnă că trebuie să reducem în mod cert cheltuielile. Eu mi-am asumat un angajament faţă de echipă pentru acest campionat, pe care-l voi respecta, indiferent de dificultăţile financiare care vor urma. Nu vor exista reduceri salariale, iar primele vor fi încasate la timp, în cazul în care echipa se va menţine în obiectivul asumat. În plus, am stat de vorbă cu unul dintre membrii executivi de la Energy Holding, pentru a ne ajuta pe viitor în demersul nostru de face performanţă”, şi-a asigurat jucătorii primarul Ion Sandu. Costel Ştefan, patronul librăriilor ROXICOM, şi-a anunţat şi el jucătorii că se va achita la timp de onorarii. „Eu vreau să cer un singur lucru echipei: să nu mai piardă atât de umilitor precum la Măciuca şi să îşi respecte blazonul”. În schimb, antrenorul a ţinut să puncteze un aspect cât se poate de real: Posada Perişani a obţinut în acest tur cea mai bună clasare de la înfiinţare şi că va avea grijă ca parcursul excelent să fie continuat.

Pe 25 ianuarie încep antrenamentele

În ultima zi de marţi a acestei luni, mai precis, pe 25 ianuarie, echipa de fotbal va susţine primul antrenament pe anul în curs, începând cu ora 16.00, pe terenul din Lespezi. Tot cu acest prilej, antrenorul va purta mai multe discuţii cu jucătorii care intenţionează să părăsească Ţara Loviştei din această iarnă. Până acum, doar situaţia mijlocaşului Eduard Dobrin este nelămurită, acesta susţinând antrenamente alături de echipa mare a CSM Rm. Vâlcea, fiind convocat şi cu prilejul partidei amicale pe care gruparea antrenată de Sorin Bucuroaia a susţinut-o la finele săptămânii trecute. În plus, atacantul Marian Mătăsaru intenţionează în plece la muncă în Anglia, iar Adrian Olaru ar fi primit o ofertă din partea Damilei Măciuca şi a Hidroelectrei. De asemenea, doi-trei dintre jucătorii în vârstă nu vor mai intra în calculele conducerii din această iarnă, scopul urmărit de antrenor fiind întinerirea echipei.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button