Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Fotbaliştii au ratat 70 de milioane de lei vechi

* jucătorii echipei de pe locul 7 din clasamentul Ligii a IV-a ar fi avut parte de o primă-record dacă terminau sezonul pe podium

Din campioană a echipelor reprezentând comunele din judeţ, AS Şirineasa a ajuns în acest sezon să se claseze pe locul 7 în ierarhia Ligii a IV-a. Cu siguranţă, poziţia ocupată nu este deloc pe placul primarului Dan Săraru care şi-ar fi dorit ca în acest sezon să se claseze pe podium sau cel mult pe locul 4. A încercat chiar să-i stimuleze pe jucătorii săi pentru a-şi îndeplini obiectivul, însă nici măcar banii nu i-au atras pe fotbalişti. După un tur de campionat încheiat „în grafic”, era de aşteptat ca AS Şirineasa să forţeze în retur. Pierderile suferite, însă, în iarnă, s-au dovedit mai importante decât s-ar fi aşteptat cineva. În retur s-a cunoscut absenţa lui Ionuţ Săraru, care-a părăsit echipa pentru a merge la facultate în Bucureşti, dar şi a jucătorilor Voica şi Cătinaş, care-au ales să evolueze pentru alte echipe din Liga a IV-a. Faptul că AS Şirineasa a fost mai slabă în retur este demonstrat şi de punctajul obţinut pe tur şi retur în parte. Dacă după prima jumătate a sezonului, AS Şirineasa avea 33 de puncte, în retur a strâns doar 28 de puncte, la final contabilizând 61 de puncte. Dacă ar fi reuşit măcar să obţină aceleaşi rezultate ca şi în tur, AS Şirineasa şi-ar fi îndeplinit obiectivul. Cu încă cinci puncte ar fi fost acum pe locul 4 şi jucătorii s-ar fi ales şi cu primele stabilite pentru îndeplinirea obiectivului. Primarul Dan Săraru şi-a stimulat elevii cum nu se putea mai bine, promiţându-le, pentru întreaga echipă, o primă de 40 de milioane de lei vechi pentru ocuparea locului 4. Premiul pentru o clasare pe podium, adică pe locul 3, era şi mai mare, de 70 de milioane de lei vechi pentru echipă, iar fiecare jucător urma să fie retribuit în mod just. Datorită evoluţiei sub aşteptări, jucătorii de la AS Şirineasa s-au ales, însă, ca şi supliment la cele promise la început de campionat şi onorate de primar, doar cu un banchet de final de sezon.

Uşa casei primarului, deschisă pentru fotbalişti

* deşi nu a fost mulţumit de clasarea echipei, primarul Dan Săraru le-a organizat fotbaliştilor săi un chef de sfârşit de sezon, alegând ca locaţie pentru chef propria-i locuinţă

Primarul din Şirineasa, Dan Săraru, a continuat tradiţia şi a organizat şi în acest final de an competiţional un banchet pentru jucătorii săi. A făcut acest lucru deşi nu a fost deloc mulţumit de prestaţia fotbaliştilor în acest sezon. Primarul a scos grătarul în curtea casei de la Şirineasa şi şi-a invitat jucătorii la un banchet în aer liber. Ieşirea la iarbă verde, cu mâncare şi băutură la discreţie, a fost onorată de aproape toţi jucătorii, doar 6 din lotul de 22 lipsind de la festin din anumite motive. Dan Săraru s-a distrat împreună cu echipa, chiar dacă nu i-a trecut încă supărarea provocată de clasarea pe locul 7 a AS Şirineasa. „Nu ştiu dacă mai există vreo echipă din primele cinci ligi ale ţării care să organizeze banchet după o clasare pe locul 7. Eu am făcut acest lucru, preferând să continui tradiţia din ultimii ani. Sunt, însă, dezamăgit de locul ocupat la sfârşit de sezon, supărarea fiind amplificată şi de clasarea pe locul 11 a echipei de juniori”, a spus primarul Dan Săraru.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button