Administratie

Fostul ministru Paul Păcuraru, prezent alături de Dan Niţu, la ziua comunei Măciuca

Ziua comunei MaciucaPrezent, duminică, la manifestările prilejuite de dubla sărbătoare de la Măciuca, ziua comunei şi ziua onomastică a primăriţei Maria Floroiu, omul de afaceri Dan Niţu, proprietarul companiei Damila, a anunţat că îşi va intensifica sprijinul pentru întreaga zonă Bălceşti, demarând câteva proiecte menite să-i ajute în special pe agricultori.

„Am creat o asociaţie în care am adus câţiva specialişti a cărora menire va fi aceea de a-i ajuta pe micii şi marii fermieri din această zonă să obţină subvenţii, fonduri europene. Vom începe cu localităţile Măciuca, Stăneşti, Valea Mare şi Fârtăţeşti, urmând ca, în scurt timp, să extindem acest proiect la nivelul întregului colegiu. Sperăm că, în acest mod, în următorii doi-trei ani, zona Bălceşti va reuşi să se dezvolte foarte mult. Altă şansă nu avem! România a mai scăpat în urmă cu ceva vreme de o criză puternică tot datorită agriculturii şi nu văd de ce nu s-ar putea salva şi de această dată concentrându-şi eforturile pe relansarea acestui deosebit de important domeniu”, a afirmat vicepreşedintele PNL Vâlcea. Dan Niţu a menţionat că, în scopul materializării acestui proiect, mizează foarte mult şi pe sprijinul primarilor, viceprimarilor şi consilierilor din zona Bălceşti. „În momentul de faţă, specialiştii noştri au început o colaborare cu doamna primar Maria Floroiu (Măciuca), cu domnii primari Ionel Michiu (Stăneşti), Gheorghe Popa (Tetoiu), dar bineînţeles că dorim şi vom face tot posibilul să închegăm colaborări şi cu alţi aleşi, indiferent de apartenenţa lor politică. La Măciuca, vom deschide şi un magazin, lângă târg, unde se va găsi tot ceea ce ţine de agricultură. Acolo vor fi inclusiv chimişti, care îi vor ajuta pe fermieri să obţină recolte cât mai bune”, a adăugat Dan Niţu.
Nu în ultimul rând, viceliderul PNL a precizat că are şi alte idei ce vizează dezvoltarea comunităţilor din sud-vestul judeţului Vâlcea. „L-am invitat şi avem plăcerea de a-l avea alături de noi, la acest important eveniment, pe domnul ministru Paul Păcuraru. După cum probabil ştiţi, şi dânsul este vâlcean şi se simte legat de aceste locuri. Tocmai de aceea, şi alături de domnia sa, vrem să iniţiem câteva proiecte cu un larg impact în ceea ce priveşte creşterea nivelului de trai în zona Bălceşti”, a mai anunţat Dan Niţu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button