Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Florin Verigeanu, către Astra Ploieşti

* din această vară, directorul general al CSM-ului ar putea prelua o funcţie de conducere în organigrama clubului din Ploieşti

Astra Ploieşti tinde să devină, din sezonul viitor, una dintre echipele de temut ale Ligii I. Echipa prahoveană l-a contactat deja pentru a prelua banca tehnică chiar pe Mihai Stoichiţă. Fostul antrenor al Stelei şi-a dat acordul de principiu pentru a pregăti trupa din Ploieşti însă i-a avertizat clar pe oficiali ploieşteni: „Nu vin la Astra ca să mă lupt la retrogradare!”.
În aceste condiţii, patronul Ioan Niculae încearcă acum să întărească şi staff-ul tehnic, iar cooptarea lui Florin Verigeanu, unul dintre cei mai versaţi oameni de fotbal din România, ar putea reprezenta una dintre cheile succesului. Potrivit unor surse, oficialul echipei din Zăvoi ar fi evitat – în primă instanţă – să le dea prahovenilor un răspuns ferm până ce nu se vor pune lucrurile în ordine la Vâlcea. „Cunosc intenţiile acestei grupări din sezonul viitor, dar am ezitat să dau un răspuns ferm. Vreau să ştiu ce se întâmplă cu CSM-ul, pentru că e un club de care, indiferent ce s-ar spune, am fost legat atâţia ani. Nu vreau să se spună că la greu am dat bir cu fugiţii! Dacă nu vom primi garanţii din partea autorităţilor locale, iar CSM-ul nu va mai continua şi în sezonul viitor în Liga a II-a atunci cred că voi pleca de la Vâlcea!”, ar fi declarat, nu demult, Verigeanu într-un cerc de prieteni.

„Verigă” va fi „numărul 3” în clubul prahovean

La finele săptămânii trecute, presa locală din Ploieşti a anunţat însă că Verigeanu este deja acontat de Astra. În articolul „E gata organigrama la Astra!”, „Ziarul Prahova” a scris chiar vineri, 11 iunie, că „Verigă” va fi „numărul 3” în staff-ul administrativ al clubului patronat de Ioan Niculae. „1. Buduru, 2. Danilescu, 3. Verigeanu”, astfel începe materialul publicat de cotidianul ploieştean, iar apoi se spune: „Clubul se află în «febra» schimbărilor la nivelul staff-ului. La Astra vor apărea câteva nume noi, cei vizaţi pentru a face parte din conducerea prim-divizionarei din Cartierul de Vest fiind Constantin Tică Dănilescu, care vine de la Dinamo, şi fostul preşedinte al echipei de eşalon secund CSM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu. Petre Buduru – care va fi noul «număr unu», oficial, la Astra – şi-a ales şi noii colaboratori: Tică Dănilescu, fost conducător la Steaua şi Dinamo, care s-a decis să părăsească gruparea din «Ştefan cel Mare», şi fostul arbitru Florin Verigeanu, care va fi şi el, cel mai probabil, director sportiv. Cei trei mai sus amintiţi au şi asistat la prima repriză a meciului dintre Concordia Chiajna şi FC Snagov (scor 1-0), pentru a-l monitoriza pe Florin Gardoş – fundaş central – care este una dintre ţintele Astrei pentru campania de transferuri”.

Şi Condescu îl vrea la Pandurii Tg. Jiu!

Altfel, nu doar Astra Ploieşti îl doreşte în staff-ul administrativ pe directorul general al CSM-ului, ci şi Pandurii Tg. Jiu, preşedintele Marin Condescu dorind ca echipa gorjeană să revină cât mai repede pe prima scenă fotbalistică a ţării. Înainte de a fi dat ca sigur la Astra, Verigeanu a fost văzut la începutul lunii iunie la unele meciuri ale juniorilor-republicani de la Tg. Jiu, chiar în timpul unor discuţii cu Condescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button