FotbalFotbalDiverse

Florin Păunescu a răsuflat ușurat! A venit rezultatul testului. E NEGATIV

Arbitrul asistent Florin Păunescu a avut o zi de coșmar. Încă de la primele ore ale dimineții, publicațiile centrale au anunțat că, pe surse, au aflat rezultatul testului pentru Coronavirus, pe care acesta l-a efectuat marți, 7 iulie, și că e POZITIV. Toată lumea s-a panicat, mai ales cei care au intrat în contact cu sportivul vâlcean în ultimele zile, inclusiv de la locul de muncă. În această seară, însă, a primit în mod oficial rezultatul de la ”Regina Maria”. E NEGATIV! Florin Păunescu nu are Coronavirus. Se presupunea că ar fi contactat virusul de la Cătălin Buși, arbitrul depistat pozitiv după ce a intrat în contact cu Iulian Călin, un alt arbitru, dar din Argeș, confirmat cu COVID-19. Cătălin Buși și Florin Păunescu au fost în aceeași brigadă la meciul de vineri, 4 iulie, dintre Turris Tr. Măgurele și FC Argeș, din play-off-ul Ligii a II-a. Deși sunt din același oraș, cei doi arbitri vâlceni nu au mers împreună la meci, ci separat, fiecare cu mașina sa. La joc, Cătălin Buși a purtat în permanență mască și mănuși, fără să știe că ar putea fi infectat cu noul virus.

Cei doi arbitri vâlceni au fost testați, până acum, de patru ori. Ultima dată, luni, 6 iulie (Buși), respectiv marți, 7 iulie (Păunescu). La precedentele teste, niciunul dintre ei nu a avut probleme. La al patrulea, doar Cătălin Buși. Testele sunt efectuate la Pitești, la ”Regina Maria”, iar costurile ce le implică sunt suportate de Federația Română de Fotbal.

Florin Păunescu speră ca aceste zvonuri, dovedite nefondate, să nu-l afecteze în continuare. De asemenea, își exprimă încrederea că și Cătălin Buși va trece cu bine peste această problemă. După cum am anunțat, Cătălin Buși nu are simptome, este într-o stare medicală bună, la fel ca și ”centralul” de Liga I din Pitești, Iulian Călin.

Articole Similare

Back to top button