Acasă Diverse Florin Costea, din nou în iarbă! Sparta a surprins la amicalul cu...

Florin Costea, din nou în iarbă! Sparta a surprins la amicalul cu Bascov! Un portar de la Lupac, între buturile trupei râmnicene. Ce jucător cu nume a mai evoluat pentru lidera Ligii a IV-a?

803
0

Miercuri, 1 februarie, pe terenul sintetic din cadrul stadionului Municipal, din Zăvoi, a avut loc un meci amical între lidera Ligii a IV-a, Sparta Rm. Vâlcea şi formaţia de Liga a III-a condusă de vâlceanul Adi Dulcea, Unirea Bascov. A fost 2-0 la pauză pentru gruparea argeşeană. Repriza secundă s-a încheiat la scorul de 1-1. Aşadar, rezultatul final a fost 1-3. Pentru campioana de iarnă din eşalonul de elită judeţean a marcat juniorul Raul Pasăre, transferat în această iarnă de Sparta.
Formaţia pregătită de Mihai Lungan şi Romeo Chelcea a avut pe teren şi jucători care nu au fost în lot în prima parte a sezonului. Portarul Dragoş Traşcă, legitimat ultima dată la Voinţa Lupac, echipa care activează în Seria a VII-a a Ligii a III-a, jucător care a evoluat şi pentru Flacăra Horezu, ulterior semnând cu Jiul Petroşani, a acceptat oferta venită de la Sparta.
La amicalul cu Bascov au îmbrăcat tricoul liderei din Elită doi atacanţi emblematici, Florin Costea, de la Dăeşti şi Bogdan Mihăilă, de la Mădulari, însă situaţia lor nu este clară, nu e sigur dacă vor rămâne sau nu să lupte pentru titlul de campioni judeţeni. În cazul lui Costea, însă, devine din ce în ce mai clar că nu are de gând să continue la Dăeşti şi să facă din nou cuplu de atac cu fratele său. În aceeaşi zi, Mihai Costea a evoluat în amicalul din Ghencea, cu Steaua, pentru trupa din Fedeleşoiu.
”A fost un test util, cu o echipă bună, bine pregătită, care face cinci antrenamente pe săptămână. Adi Dulcea e un antrenor de calitate, se vede mâna lui la Bascov, echipă care se bate pentru accederea în play-off-ul Seriei a IV-a din Liga a III-a. Îi mulţumesc lui Adi că a venit la Vâlcea, cu echipa. Sunt mulţumit, ne-am făcut antrenamentul, am văzut la ce nivel suntem, unde avem probleme, să le reglăm în perioada următoate. Suntem la început de pregătire. La sfârşitul săptămânii intrăm şi noi într-un minicantonament de patru zile şi probabil vom arăta atfel după el. Meciurile trecute au fost la fel, utile, ne-au ajutat. După părerea mea suntem pe drumul cel bun”, a declarat Mihai Lungan, la finalul confruntării cu Unirea Bascov.