Liga II

Florin Cheran, consilier tehnic în Zăvoi?

Staff-ul tehnic al echipei din Zăvoi ar putea să fie completat, în următoarele zile, cu un nou membru. Astfel, la solicitarea lui Sorin Bucuroaia, se pare că formaţia vâlceană va beneficia şi de serviciile reputatului antrenor Florin Cheran (63 de ani), care va fi consilier tehnic. „Nu-l cunosc personal pe Florin Cheran, însă Sorin Bucuroaia l-a recomandat cu plăcere. Am înţeles că deocamdată s-a oferit să ne ajute gratis, ceea ce denotă că e un om de mare caracter, urmând a deveni un fel de consilier tehnic”, a explicat finanţatorul Cătălin Rufă.

Bucuroaia crede că e mai util ca antrenor decât ca jucător

Deşi la început, pe vremea când numele său era asociat doar cu postul de antrenor secund al CSM-ului, s-a vehiculat că Sorin Bucuroaia urma să mai îmbrace şi tricoul de jucător şi să ajute echipa din teren, tehnicianul de 32 de ani spune că nu mai vrea să joace fotbal. „Deşi am o vârstă, cred că totuşi mai puteam să joc fotbal o bună perioadă de timp. Însă, având în vedere ce jucători avem în lot şi ce echipă s-a format aici în Zăvoi, nu prea mai are rost să-i încurc pe aceştia. Mai bine îi ajut de pe bancă, prin sfaturile pe care le dau, iar eu sper ca toţi să înţeleagă mesajele mele la fiecare meci”, a explicat Bucuroaia.

Laurenţiu Tudor şi-a văzut la lucru câţiva dintre foştii elevi

Sâmbăta trecută, în tribunele Stadionului „Municipal” s-a aflat şi Laurenţiu Tudor, tehnicianul echipei FC Snagov, care evoluează tot în Liga a II-a, dar în Seria I. Acesta a profitat de faptul că echipa ilfoveană a jucat duminică împotriva celor de la Dinamo II Bucureşti şi a dat o fugă până la Rm. Vâlcea pentru a-şi vedea la lucru câţiva dintre foştii săi elevi, precum şi echipa pe care trebuia s-o antreneze. Aşa cum se cunoaşte, atunci când s-a vehiculat pentru prima oară varianta ca omul de afaceri Cătălin Rufă să investească în Zăvoi, lui Laurenţiu Tudor i s-a promis postul de antrenor principal, în timp ce Sorin Bucuroaia era doar secund. Până la urmă, fiind mai legat de Snagov decât de Rm. Vâlcea (primarul localităţii ilfovene, Apostol Muşat, este chiar unchiul său), Tudor a declinat oferta primită de la CSM.

Bogdan Geantă, înlocuit în minutul 30

Bogdan Geantă a fost eroul partidei cu FC Bihor, atunci când a reuşit golul victoriei în repriza secundă. Cu ACSMU Poli Iaşi, tânărul atacant din Zăvoi n-a mai reuşit să iasă în mod deosebit în evidenţă, deoarece a fost înlocuit de Sorin Bucuroaia chiar în prima repriză, cu Constantin Vasile. La finele partidei, antrenorul CSM-ului a spus că schimbarea a fost de ordin tactic şi şi-a justificat decizia de a renunţa la un vârf prin faptul că echipa vâlceană era depăşită net la mijlocul terenului. „Trebuia să introduc încă un mijlocaş, să fie cinci pe linia de mijloc, iar în faţă să ne bazăm doar pe vârful Rădulescu. Jocul decurgea în favoarea ieşenilor, aşa că a trebuit să-l înlocuiesc pe Geantă, care altfel până atunci a jucat foarte bine”, a spus Bucuroaia.

Posteucă şi Dandea se refac, Bratu mai stă un meci

Marian Posteucă a dat tonul revenirii vâlcene în meciul cu ACSMU Poli Iaşi, izbutind să egaleze chiar înainte de pauză, atunci când a reluat o capul din centrul careului de 16 metri o lovitură de colţ executată perfect de Balauru. Fundaşul CSM-ului a fost nevoit însă să părăsească terenul în repriza secundă, iar în locul său în centrul defensivei vâlcene a intrat veteranul Nicolae Diţă. La finalul partidei, antrenorul Sorin Bucuroaia a spus că până la ora următorului meci din campionat Posteucă va fi din nou apt de joc. Altfel, Bucuroaia a precizat că şi Adrian Dandea va reveni la antrenamente în următoarea săptămână, după ce zilele trecute a resimţit din nou dureri şi nu s-a mai pregătit alături de coechipierii săi.
CSM nu va putea conta însă în continuare pe Cristi Bratu, eliminat de pe teren în meciul cu Dacia Mioveni şi suspendat trei etape. În cazul în care vâlcenii nu vor juca la Lupeni, Bratu va fi nevoit să-şi ispăşească etapa de suspendare abia în următorul meci de pe teren propriu, cu FC Silvania.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button