Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Flacăra a strâns 27 de puncte în retur, în timp ce Conexin doar 12

* deşi anul acesta se numără printre echipele fruntaşe în ceea ce priveşte numărul de victorii, echipa din Horezu rămâne, totuşi, cu un pas în groapă

În prima parte a campionatului, Flacăra din Horezu a contabilizat doar şapte puncte, în timp ce în retur a izbutit să acumuleze nu mai puţin de 27, devenind anul acesta printre echipele de top. În pofida revirimentului semnificativ înregistrat, trupa antrenată de Vicenţiu Marinescu păstrează şanse minime de a rămâne şi din sezonul viitor în Liga a IV-a. În schimb, Conexin Runcu se laudă doar cu 12 puncte strânse în 2010, de trei ori mai puţine decât Flacăra, dar stă ceva mai bine în clasament. Despre acest aspect ne vorbeşte unul dintre jucătorii de bază ai echipei de pe locul 15. „Practic, am început excelent campionatul, dar am terminat prost. În orice caz, am strâns de trei ori mai multe puncte decât în tur. Runcu şi Mihăeşti se află în faţa noastră, deşi împreună nu au adunat cât noi. Chestia e că nu se joacă corect până la capăt. Miercurea aceasta se întâlnesc în meci direct Mihăeştiul şi cu Runcu. Sper ca «Mara» să nu cedeze punctele, pentru a-i favoriza pe adversari. Oricum, dacă nu promovează Ioneştiul, suntem mâncaţi”, a precizat un jucător al echipei din Horezu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button