Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Fiica lui Ion Popescu ţine prima pagină a ziarelor de scandal

Numele vâlcencei Andreea Popescu, fiica lui Ion Popescu, consilier judeţean PNL stă de câteva săptămâni bune  pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Dansatoarea Deliei a început o relaţie cu fostul component al formaţiei LA, Liviu Vârciu, motiv ce a stârnit un val de comentarii şi speculaţii. Sătulă de presa din Bucureşti, Andreea Popescu a poposit săptămâna trecută pentru câteva zile la Vâlcea, unde a dorit să uite de agitaţia din capitală.
De când a început să formeze un cuplu cu Liviu Vârciu, vâlceanca Andreea Popescu ţine prima pagină a tuturor tabloidelor. Deşi la început articolele din mass media centrală nu au deranjat-o pe Andreea, exagerările ulterioare au dus-o la disperare. După ce a divorţat cu mare tam-tam de soţia sa, Adelina, Liviu Vârciu a fost văzut în public în compania foarte multor femei, însă în cele din urmă s-a oprit la fiica consilierului judeţean Ion Popescu. Dansatoarea Deliei Matache a fost cucerită de Vârciu şi a început o relaţie aparent serioasă cu acesta. Cei doi au fost văzuţi destul de des în cluburi, la terase sau la piscinele de fiţe din Bucureşti. Presa centrală îi despărţea după doar săptămâni, când Liviu a decis să ia o pauză. Lucrurile au revenit însă la normal după câteva zile. Totuşi, presiunea mediatică a fost prea mult pentru Andreea, care săptămâna trecută a decis să vină la Vâlcea pentru câteva zile, fugind de agitaţia exasperantă din Bucureşti. „Nu mi-am dorit nici un moment să apar pe prima pagină a ziarelor şi până la urmă e destul de greu să accepţi nişte minciuni care se spun despre tine, ca de exemplu – că eu aş fi sunat-o pe nu ştiu ce femeie cu care el ar fi avut o relaţie. Cred că asta m-a deranjat cel mai mult”, a mărturisit Andreea Popescu. „Mă afectează povestea asta dar dacă am intrat în horă acum trebuie să joc până la capăt”, a adăugat Andreea. Potrivit ziarelor de scandal, Andreea şi Liviu sunt împreună de la începutul lunii iulie.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button