Liga III

FC Oltchim, învingătoare cu 6-1 în amicalul jucat împotriva CSM-ului

CSM Rm. Vâlcea şi FC Oltchim s-au întâlnit săptămâna trecută, mai precis miercuri, 15 decembrie, într-o ultimă partidă amicală, care a pus practic punct anului fotbalistic 2010. Profitând de ninsoarea care a căzut în Râmnic, oficialii CSM-ului au acceptat ca meciul respectiv să se dispute chiar pe Stadionul „Municipal”, gazonul fiind acoperit în întregime cu zăpadă.
Aşa cum era de aşteptat, în această partidă de verificare ambele echipe au putut folosi mai mulţi jucători aflaţi în probe, pe care antrenorii celor două grupări intenţionează să-i achiziţioneze din retur. Victoria a revenit până la urmă echipei din Liga a III-a, care s-a impus categoric, cu scorul de 6-1, reuşitele „chimiştilor” fiind semnate de Marinescu – 2, Răcăreanu, Datcu, Fistogeanu şi Preda, în timp ce golul CSM-ului a fost înscris de unul dintre jucătorii veniţi în probe.
După acest joc, fotbaliştii CSM-ului au intrat oficial în vacanţă, reunirea pentru retur fiind programată pe 10 ianuarie.

Ion Lazăr, antrenor FC Oltchim: „Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor mei!”

Antrenorul Oltchim-ului, Ion Lazăr, a fost mulţumit pe deplin de victoria repurtată împotriva CSM-ului, dar mai ales de evoluţia jucătorilor pe care-i pregăteşte, în special a unora dintre cei veniţi în probe. „Am avut câţiva jucători în probe, al căror nume nu prefer să-l deconspir în acest moment, până ce transferurile nu se vor perfecta sută la sută. Dintre aceştia, doi au confirmat deja, însă ceilalţi doi încă nu m-au convins de potenţialul lor, dar îi vom mai testa în continuare şi vom vedea dacă îi vom achiziţiona”, ne-a spus „Mara”.
Chiar şi dacă a fost vorba de un meci amical, succesul repurtat împotriva CSM-ului a avut şi rolul de a-i descătuşa pe „chimişti”, după finalul slab de tur, atunci când, aşa cum se cunoaşte, trupa antrenată de Ion Lazăr a bifat patru meciuri consecutive fără a cunoaşte gustul dulce al victoriei. Practic, ultima izbândă a vâlcenilor datează din etapa a 10-a, mai precis din 22 octombrie, atunci când echipa antrenată la vremea respectivă de Lucian Catargiu a învins, pe teren propriu, pe Prometeu Craiova, cu scorul de 3-0.

„Chimiştii” lui „Mara” au intrat în vacanţă

Tehnicianul Ion Lazăr ne-a informat că, de la începutul acestei săptămâni, mai precis de luni, 20 decembrie, fotbaliştii de la FC Oltchim au intrat la rândul lor în vacanţă, reunirea pentru retur fiind programată pe 10 ianuarie 2011. „Chimiştii” lui „Mara” se vor aduna însă din nou miercuri, 22 decembrie, atunci când vor susţine şi un joc-şcoală. Cu acest prilej, jucătorii formaţiei din Liga a III-a vor primi şi câte un frumos cadou din partea conducerii clubului vâlcean, aşa cum se obişnuieşte la fiecare final de an.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button