Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

FC Govora – Minerul Costeşti 3-2

„Am fost masacraţi!

* „ortacii” lui Toma Peştereanu susţin că au avut parte în staţiune de durităţi extreme

„Minerii” din Costeşti sunt revoltaţi în privinţa atmosferei de care au avut parte la Govora, acolo unde au susţinut sâmbătă, 24 aprilie, o nouă partidă din cadrul Ligii a V-a. Aceştia i-au acuzat pe adversari de un joc extrem de violent, depunând chiar şi o plângere penală pe numele lui Mihai Duicu (jucător la FC Govora), pentru faptul că acesta i-ar fi aplicat „ortacului” Stoian un pumn zdravăn în figură. „Nu înţeleg cum de într-un oraş precum Govora există jucători aşa de violenţi. Această echipă de fotbal e o ruşine pentru staţiunea vâlceană. La meciul cu FC Govora, un jucător de-al meu, Andrei Borăscu, a fost călcat pe cap în mod intenţionat de către un adversar, fără a fi sancţionat de arbitru, iar Stoian a primit un pumn în ochi. Am fost de-a dreptul măcelăriţi la Govora. Sunt curios dacă domnul Teo Ţarălungă, observatorul partidei, a notat toate aceste incidente în foaia de raport, iar adversarilor li se va suspenda terenul de joc, iar noi vom câştiga acest duel cu 3-0”, ne-a povestit unul dintre apropiaţii echipei din Costeşti. Şi Mihai Ciobanu, preşedintele grupării FC Govora, a comentat incidentele de le teren: „Atât jucătorii mei, cât şi adversarii şi-au împărţit reciproc pumni. Cert e că beligeranţii vor plăti pentru gesturile lor, iar cei doi jucători ai mei, Duicu şi Ionescu, vor fi sancţionaţi. Nu tolerăm astfel de gesturi. Oricum, conflictualii vor răspunde şi în faţa Comisiei de Disciplină a AJF”. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

  1. ce sa ia costestii bataie???????
    iei au fost cei care au sarit la bataie atunci cand centralul le acordase o lovitura libera de la 16 metri
    intr-un cuvant niste TARANI in adevaratul sens al cuvantului

  2. da tocmai de asta voiau sa castige cu 3:0 la masa verde pt k alta valoare nu au……. govora…bate in 10 oameni ocupanta locului 2 la ei acasa
    concluzia o trageti voi cititorii

Lasă un răspuns

Back to top button