Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

FAURU LIVEZI – OLTEŢUL ZĂTRENI 2-4

Trupa primarului Liţoiu îşi păstrează avansul de un punct

* şi are cele mai mari şanse să promoveze la finele sezonului 

Olteţul Zătreni a obţinut o nouă victorie în campionat, câştigând cu scorul de 4-2 meciul susţinut în compania celor de la Fauru Livezi. În continuare, echipa primarului Constantin Liţoiu se menţine la un punct distanţă de locul secund, ocupat de AS 2009 Popeşti. Delegatul Constantin Ghimişi ne oferă şi câteva detalii vizavi de partida de pe care echipa sa a susţinut-o în compania liderei Seriei a IV-a: „Per ansamblu, cele două echipe au practicat un fotbal de calitate, cu numeroase faze de gol. Consider că Zătreniul rămâne favorită la câştigarea campionatului, fiind o grupare cu experienţă, care a evoluat în Liga a IV-a. Aş dori să remarc prestaţia portarului advers, care a avut câteva intervenţii extraordinare. Rezultatele din campionat i se datorează şi lui în mare parte. Oricum, Olteţul merita să câştige acest meci”.

Lucian CORNECI

Articole Similare

One Comment

 1. am un mesaj special pentru finantzatorul echipei fauru livezi,dr si pentru cel mai slab om din istoria fotbalului MARELE PARIANU …..

  am venit
  am marcat
  am strigat
  v am pupat
  si am plecat

Lasă un răspuns

Back to top button