Liga V

Experti 2000 Popeşti, în cantonament la Voineasa

* echipa sponsorizată de omul de afaceri Cosmin Florescu se va pregăti şapte zile la munte în perioada 2-9 februarie

Încă de la înfiinţare, în vara anului 2009, echipa Experti 2000 Popeşti a reuşit să se numere printre protagonistele Ligii a V-a. Trupa constituită din iniţiativa fostului primar din Popeşti, Costel Şerban, care beneficiază de sprijinul financiar al omului de afaceri Cosmin Florescu, a ratat anul trecut promovarea în Liga a IV-a, terminând pe locul 3 în Seria a IV-a, din care au mai făcut parte Olteţul Zătreni şi rivala AS 2009 Popeşti. În acest sezon, Experti 2000 Popeşti luptă pentru primul loc tot în Seria a IV-a, alături însă de Progresul Măldăreşti, iar finele turului se află acolo unde trebuie, adică în fruntea ierarhiei, având două puncte în plus peste principala rivală. „Iniţial, nu ne-am propus exclusiv să promovăm în Liga a IV-a, însă cum comportarea echipei, în tur, a fost una foarte bună, nu avem decât să sperăm că vom ajunge până la urmă în elită. Luni, 11 ianuarie, jucătorii s-au întâlnit cu sponsorul echipei, Cosmin Florescu, iar acesta le-a transmis că obiectivul pe care îl vor avea de îndeplinit va fi chiar promovarea”, ne-a informat Costel Şerban.

Întăriri din Ligile a III-a şi a IV-a

La finele săptămânii, fotbaliştii de la Experti 2000 se vor reuni pentru prima oară în acest an şi vor începe pregătirile pentru retur. Duminică, 23 ianuarie, va avea loc un prim joc-şcoală, după care vor urma antrenamente periodice. Pentru a fi în formă la startul returului, echipa reprezentată de Costel Şerban va efectua în această iarnă inclusiv un stagiu centralizat de pregătire. Astfel, graţie sponsorului Cosmin Florescu, Experti 2000 Popeşti va merge în cantonament la Voineasa, acolo unde fotbaliştii se vor antrena o săptămână, în perioada 2-9 februarie. „Va fi un stagiu de pregătire binevenit, jucătorii au nevoie să fie în formă fizică maximă la startul returului”, a adăugat Şerban.
La Voineasa vor face deplasarea aproximativ 20 de fotbalişti, printre care se vor număra şi posibilele achiziţii. În acest sens, delegatul Costel Şerban ne-a precizat că în această iarnă va încerca să legitimeze la Experti 2000 Popeşti încă doi jucători cu experienţă, unul din Liga a III-a, iar altul din Liga a IV-a.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button