FotbalDiverse

Experiență fantastică pentru micuții fotbaliști de la Olimpia Drăgășani! Elevii lui Paul Pagâu și Ionuț Negreanu, campioni în Franța

Tinerii fotbaliști de la Olimpia Drăgășani au avut parte de o experiență unică. Zilele trecute au participat la un turneu internațional, desfășurat în Franța, la Isbergues. Au participat 20 de echipe din țări precum Letonia, Estonia, Belgia, Maroc, Franța. S-au format patru grupe a câte cinci echipe. Olimpia Drăgășani a fost reprezentată de două formații. Una dintre ele s-a clasat pe locul 15, iar cealaltă, a reușit performanța să câștige trofeul pus în joc. În grupă, elevii lui Paul Pagâu și Ionuț Negreanu au înregistrat rezultatele: ESD Isbergues – Olimpia Drăgășani 1-2, Olimpia Drăgășani – GrandVaux Foot 1-0, Olimpia Drăgășani – SK Super Nova Sigulda 1-1, US Noeux les Mines – Olimpia Drăgășani 1-1. În sferturi a jucat cu Tremplin Foot, în fața căreia s-a impus cu scorul de 2-1. În semifinale, Olimpia a dat piept cu Dinamo Riga, pe care a învins-o tot cu 2-1.

”În finală am întâlnit pe FK Olaine. A fost 0-0 în timpul regulamentar, iar la penalty am fost noi mai inspirați și am câștigat cu 4-2. Suntem bucuroși că am reprezentat țara cu mândrie. A fost o experiență unică, pe care copiii sunt sigur că nu o vor uita niciodată. O experiență din care am înțeles că fără sacrificiu nu poți face nimic. Consider că ne întoarcem mai puternici, mai legați după acest turneu. Toți copiii noștri s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Mulțumim tuturor pentru susținerea de acasă și mai ales părinților, care au făcut eforturi mari că să putem trăi această experiență frumoasă. Putem să spunem că am îmbinat utilul cu plăcutul. În drumul spre Franța, am vizitat stadionul lui Bayern Munchen, Allianz Arena. La întors, am fost câteva ore în Paris, am văzut Turnul Eiffel și am făcut o plimbare pe malul râului Sena. Am mai oprit în Germania, la Rust, la un parc de distracție, unde copiii s-au simțit minunat”, a concluzionat Paul Pagâu, antrenorul de la Olimpia Drăgășani, după turneul internațional din Franța. Din țară, micuții fotbaliști de la Olimpia Drăgășani au primit mesaje de încurajare și susținere inclusiv din partea unuia dintre fotbaliștii drăgășăneni ajunși la cel mai înalt nivel, Adiță Păun, multiplu campion al României cu CFR Cluj, în prezent jucătorul formației israeliene Bnei Sakhnin, unde a ajuns sub formă de împrumut de la Hapoel Beer Sheva.

Articole Similare

Back to top button