Liga Nationala

Etapă nefastă pentru CS Chimia în campionatul de junioare I

* elevele Nicoletei Lazăr şi ale Cristinei Rouă au cedat primul loc în seria D după înfrângerea suferită în faţa echipei CSŞ Caracal

Grupa de junioare I a CS Chimia Rm. Vâlcea a avut parte de o sincopă în ultima rundă disputată în campionat. Elevele Nicoletei Lazăr şi ale Cristinei Rouă au cedat surprinzător pe teren propriu, cu scorul de 31-39, în cea de-a treia etapă a sezonului, în faţa formaţiei CSŞ Caracal. Vâlcencele au avut o primă repriză slabă, încheiată în avantajul oaspetelor (16-21), partea secundă aducând o nouă dezamăgire pentru oficialii de la CS Chimia (al doilea mitan s-a terminat tot în avantajul echipei din Caracal: 15-18). Eşecul suferit în faţa caracalencelor a avut rolul de a detrona echipa vâlceană de pe prima poziţia a clasamentului seriei D. În fruntea ierarhiei se situează acum CSŞ Slatina, echipă care a câştigat în ultima etapă categoric, cu 35-17, pe teren propriu, cu CSŞ Craiova.
„Nu mi s-a întâmplat aşa ceva niciodată. Cred că am ratat 25 de ocazii de 1-1 cu portarul advers. Scapi singură pe contraatac şi dai pe lângă poartă…! Nu e posibil aşa ceva, să nu reuşeşti să bagi mingea în poartă! În afară de Eliza Bucura şi Nicoleta Safta, restul jucătoarelor au fost o apă şi un pământ. N-a funcţionat nimic. Despre portarii meii, ce să mai zic… dacă am primit goluri şi din corner. Extrema lor dreaptă ne-a dat 9 goluri. Alte 12 le-am încasat din 7 metri. În schimb, am făcut mare portarul lor. Cred că a prins cea mai bună zi din viaţa sa jucătoarea dintre buturile echipei din Caracal. Sunt foarte supărată pe jucătoarele mele. Le-am spus după meci să-mi aducă echipamentul, că voi juca la acest nivel cu junioarele II. Sper ca acest meci să le fi fost învăţare de minte. Sunt dezamăgită pentru această înfrângere. Totuşi, nu se pune problema ca obiectivul să fie pus în pericol. Merg trei echipe la turneul semifinal. Noi suntem pe locul 2, campionatul e lung şi putem ajunge din nou în fruntea ierarhiei”, a precizat antrenorul CS Chimia, Nicoleta Lazăr, după eşecul suferit în faţa formaţiei din judeţul Olt.
În altă ordine de idei, o altă echipă vâlceană, cea a Grupului Şcolar Industrial Energetic, a pierdut, de asemenea, în ultima rundă a campionatului de junioare I. Handbalistele de la Energetic au cedat cu 35-28 în deplasarea de la Piteşti şi ocupă în acest moment ultimul loc în seria D.
Sâmbătă, 23 octombrie, în cea de-a IV-a etapă, CS Chimia va primit vizita celor de la LPS Piteşti, în timp ce Grupul Şcolar Industrial Energetic va juca pe teren propriu cu LPS Slatina.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button