Politica

Emilian Frâncu vrea să intre în masonerie

Surse din interiorul masoneriei vâlcene ne-au dezvăluit că senatorul Emilian Frâncu, liderul municipal al PNL, ar fi iniţiat discuţiile cu câţiva ucenici pentru a-şi face intrarea într-una dintre lojele albastre.
Până în acest moment, însă, din motive necunoscute, nu s-a materializat nimic. Este posibil ca, dacă informaţiile şi bănuielile noastre sunt corecte, masonii să fie un pic cam sceptici în privinţa parlamentarului care, până nu demult, nu numai că avea o părere foarte proastă despre aceste organizaţii, ci îi critica dur pe masoni, de fiecare dată când i se ivea ocazia.
Ce-i drept, în ultimii doi ani, Emilian Frâncu şi-a schimbat aproape radical atitudinea, devenind mai mult decât tolerant cu reprezentanţii acestor structuri „secrete”. De exemplu, pe unul dintre fraţii cu rang mare din Loja General Magheru, Gheorghe Păsat, Frâncu l-a pus purtător de cuvânt al PNL Râmnicu Vâlcea. Deşi acesta nu e chiar cel mai tare vorbitor din filială, ba din contră. Lui Păsat i s-a mai făcut un hatâr. El este, a fost şi pesemne că va rămâne pe termen nelimitat liderul grupului PNL din CJ, cu toate că BPT luase decizia ca, prin rotaţie, fiecare consilier judeţean liberal să aibă ocazia de a-şi etala calităţile, farmecul, bla-bla-bla.
În aceste condiţii, normal ni s-ar părea ca Gheorghe Pă-Pă-Păsat să-l susţină pe Emilian Frâncu în noul său „proiect”, nu ameţitul ăla de William Cosmescu, care parcă şi-a pierdut definitiv busola. Ei, nu-i aşa pe dracu’, uitaţi-vă la el, cum merge pe stradă!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button