Liga IV

Elevii lui Mangalagiu au obţinut victoria în ultimele 5 minute

* echipa din staţiune încă

Sâmbătă trecută, Cozia Călimăneşti şi AS Şirineasa au oferit un adevărat spectacol fotbalistic pe terenul din frumoasa staţiune vâlceană, iar cele opt goluri marcate stau mărturie în acest sens. Elevii lui Dobrin Ionescu au condus de trei ori în acest meci (cu 1-0, 2-1 şi 3-2), dar până la urmă aveau să părăsească terenul învinşi. Trupa antrenată de Gabriel Mangalagiu a întors rezultatul în ultimele cinci minute de joc, poate şi pentru că a avut un lot mult mai valoros.

Gabriel Mangalagiu: „Ne-am obişnuit să avem emoţii”

„Am obţinut o victorie extrem de muncită cu AS Şirineasa, care s-a conturat abia în ultimele 5 minute, deşi pe parcursul meciului am ratat numeroase ocazii de gol. Din păcate, ne-am obişnuit să avem emoţii în fiecare partidă, dar sper ca lucrurile să se regleze şi din acest punct de vedere odată cu trecerea timpului”, a spus Mangalagiu la finele partidei cu AS Şirineasa.
Cozia Călimăneşti a dovedit şi în acest meci că – spre deosebire de partidele din deplasare, unde încă n-a spart gheaţa în duelurile cu fruntaşele Damila Măciuca şi Voinţa Orleşti – pe teren propriu stă bine la capitolul goluri marcate (a înscris de 13 ori în trei jocuri).

Dan Săraru: „Totul s-a rupt după golul de 3-3”

De partea cealaltă, după meciul de la Călimăneşti, primarul din Şirineasa, Dan Săraru, a apreciat efortul jucătorilor din echipa sa. „Totul s-a rupt după golul de 3-3, pe care l-am încasat absolut întâmplător. Florin Cătinaş a şutat spre poartă, mingea s-a lovit de un fundaş de-al nostru, l-a fentat pe tânărul Andrei Ungureanu şi a poposit în plasă”, a afirmat Săraru, care a reclamat şi o mică greşeală de arbitraj, petrecută la faza golului din care Cozia a egalat la 2-2, atunci când, în prealabil, înainte ca Mogoşan să înscrie, s-ar fi produs un henţ în atac.

Absenţe de marcă la AS Şirineasa

Primarul Dan Săraru a pus eşecul de la Călimăneşti pe seama problemelor de efectiv cu care AS Şirineasa s-a confruntat. „În acest meci nu am putut conta pe serviciile a patru jucători de bază: Marinescu, Zună, Budihoi şi Negrea. În plus, am avut şi ghinionul ca în minutul 20 să ni se accidenteze portarul titular, Stoica. Până în minutul 60, acesta a rezistat totuşi între buturi, dar până la urmă am fost nevoiţi să-l schimbăm, iar în locul său a intrat tânărul Andrei Ungureanu, care are doar 16 ani. În aceste condiţii, n-am mai putut rezista în faţa unei echipe care avea chiar şi printre rezerve jucători extrem de valoroşi”, a concluzionat Săraru.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button