Liga IV

Eficacitate maximă la Conexin:

Două faze pe poartă, două goluri 

Antrenorul Vicenţiu Marinescu are toate motivele pentru a fi un om „necăjit”. Echipa sa, Flacăra Horezu, a încheiat turul pe o poziţie retrogradabilă (17), astfel că vacanţa de iarnă de anunţă a fi una fi destul de agitată. La finele săptămânii trecute, horezenii au jucat în compania celor de Conexin Runcu, pierzând cu 2-0.

„Conexin a avut doar două faze pe poartă şi ne-a dat două goluri. Asta e! S-a încheiat turul de campionatul, prilej cu care trebuie să analizăm situaţia şi să facem toate demersurile necesare pentru a nu mai trece printr-o situaţie similară şi de la anul. M-am aşteptat încă din etapa a treia să avem parte de un asemenea parcurs. Ceea ce contează cel mai mult în momentul de faţă este să putem să-i convingem pe foştii noştri jucători să revină la Flacăra din iarnă. Vom vedea ce putem să le oferim. Important este că administraţia locală, în frunte cu primarul Dan Niţu, şi-a respectat angajamentele asumate faţă de echipă. Jucătorii şi-au încasat primele imediat după meciul cu cei de la Conexin Runcu, astfel că au un motiv pentru a aprecia eforturile depuse de primărie”, ne-a declarat antrenorul Flacărei, Vicenţiu Marinescu.

„Nu am avut prea multe ocazii la poarta adversă, însă am valorificat la maximum toate şuturile poartă, reuşind să înscriem. Asta contează, în fond, în orice sport. Să reuşeşti să te impui”, ne-a declarat Iulică Dincă, antrenor la Conexin Runcu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button