Liga IV

Echipa primarului Săraru a ajuns la cota 10

* AS Şirineasa s-a bucurat în ultima săptămână de alte două victorii, care au apropiat-o de locurile fruntaşe

La începutul săptămânii trecute AS Şirineasa a câştigat trei puncte cu Olteţul Bălceşti, iar sâmbătă, 5 decembrie, a obţinut un alt succes, cu Progresul Măldăreşti, astfel ajungând, la final de tur de campionat, la cota 10. În cele 17 etape disputate în actualul sezon, formaţia primarului Dan Săraru s-a bucurat de victorie de zece ori, doar de patru ori fiind învinsă. Un bilanţ bun, care-i dă speranţe pentru retur. Un retur în care şi Progresul Măldăreşti îşi doreşte să convingă mai mult decât a făcut-o până acum. Echipa primarului Ionel Dragu ar fi putut avea parte de o vacanţă liniştită dacă ar fi produs surpriza la Şirineasa. N-a reuşit, AS Şirineasa învingând Progresul cu scorul de 5-2. Gazdele au deschis scorul prin Cătinaş, dintr-un penalti contestat de echipa din Măldăreşti, care-a reuşit totuşi egalarea prin Robert Gherghe, ce a profitat de o greşeală a portarului Beldiman. Până la pauză, însă, Andrei Fistogeanu a readus-o pe AS Şirineasa în avantaj, iar în partea secundă a mai marcat de încă două ori, astfel trecându-şi în cont hattrickul. Oaspeţii au mai avut un moment de tresărire abia în prelungirile partidei, înscriind prin acelaşi Robert Gherghe pentru 4-2. Jocul s-a încheiat la scorul de 5-2, după o super-execuţie marca Gelu Voica. Experimentatul jucător al formaţiei din Şirineasa a surprins cu un şut de la mijlocul terenului care şi-a găsit ţinta, mingea ajungând în plasă. 

Relu Nica, antrenor la Măldăreşti 

Săptămâna trecută formaţia primarului Ionel Dragu, Progresul Măldăreşti, a făcut o achiziţie importantă. După ce fostul antrenor al echipei, Costel Şodoleascu şi-a dat demisia ca urmare a rezultatelor neconvingătoare, Progresul a fost nevoită să-şi asigure serviciile unui alt tehnician. A găsit imediat soluţia, ajungând la o înţelegere cu Relu Nica. Acesta va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare, urmând a intra „în pâine” la Progresul începând din returul campionatului.

Deşi a fost numit antrenor la Progresul încă de săptămâna trecută, Relu Nica n-a fost totuşi prezent la ultima partidă susţinută de echipa din Măldăreşti în acest tur de campionat. În meciul cu AS Şirineasa, pierdut de Progresul cu scorul de 5-2, Cristi Aldea a asigurat interimatul la gruparea din Măldăreşti. Abia în aceste zile Relu Nica urmează să ia contact cu noua echipă, o formaţie al cărei potenţial îl cunoaşte în mare parte, asta pentru că a mai colaborat cu mulţi dintre jucătorii Progresului. 

Progresul nu va avea parte de vacanţă 

Pentru ca Relu Nica să aibă timp să formeze o echipă competitivă, Progresul Măldăreşti şi-a propus să nu intre încă în vacanţă. „Urmează să perfectăm nişte meciuri amicale pentru următoarea perioadă. Nu vom intra în vacanţă, jucăm şi de Anul Nou dacă este posibil. Ne dorim să facem o figură frumoasă în retur, iar pentru acest lucru avem nevoie de o pregătire corespunzătoare. Va avea loc şi o purificare la nivelul lotului, apoi vom încerca să mai aducem şi câţiva jucători pentru a forma o echipă mai puternică”, ne-a informat Cristi Aldea. Delegatul Progresului a mai precizat că: „Mulţumim domnului primar şi conducerii primăriei pentru efortul pe care-l fac pentru ca într-o comună mică să existe un fotbal plăcut, o echipă angrenată în elita fotbalului judeţean”. 

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button