Liga IV

Echipa primarului Briceag nu-şi dezminte renumele

* fotbaliştii din Valea Mare au mai obţinut o remiză, a patra din acest sezon, fiind recordmeni la acest capitol

Dintre echipele nou-promovate în Liga a IV-a, Viitorul Valea Mare este, de departe, cea mai în formă. Trupa primarului Constantin Briceag a reuşit să facă faţă cu brio eşalonului de elită al fotbalului judeţean şi a obţinut câteva rezultate pozitive importante. Ultimul dintre acestea: 1-1 cu Minerul Berbeşti, una dintre grupările de referinţă din fotbalul judeţean.
Punctele obţinute de Viitorul Valea Mare până acum situează echipa lui Constantin Briceag la jumătatea clasamentului Ligii a IV-a, fără emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea. Acesta este de altfel şi obiectivul pe care primarul din Valea Mare l-a trasat fotbaliştilor săi în acest prim sezon pe care îl petrec în „Elită”.
„Suntem încântaţi de evoluţiile de până acum şi cred că locul pe care Viitorul îl ocupă în acest moment este pe deplin meritat. Ne dorim să nu avem emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea. Suntem o echipă care se străduieşte să practice un fotbal de calitate şi ar fi păcat să nu evoluăm în continuare în Liga a IV-a”, a explicat Constantin Briceag. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button