Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Echipa din staţiune nu se regăseşte

În lipsa antrenorului Gabriel Mangalagiu (care în ultima perioadă a fost plecat la Cluj-Napoca, la turneele de juniori republicani şi la Cupa Hagi, desfăşurată la Constanţa) Cozia Călimăneşti a pierdut ultimele două partide, cu Lotru Brezoi şi Voinţa Orleşti. În runda cu numărul 32, echipa de fotbal prezidată de Ion Tudorică a fost învinsă cu scorul de 4-2, la Drăgăşani, împotriva fotbaliştilor primarului Constantin Cârstina.

Primarul Cârstina prezintă cheia succesului la Orleşti

După primul an de prezenţă în Liga a IV-a, Voinţa Orleşti a lăsat o imagine bună oamenilor de fotbal din judeţ, fiind echipa cu cea mai bună evoluţie dintre cele care au făcut pasul vara trecută la acest nivel. Primarul Constantin Cârstina e de părere că rezultatele bune au drept justificare seriozitatea jucătorilor, cât şi profesionalismul celor care se ocupă de buna desfăşurare a activităţii. „Începând cu jucătorii şi terminând cu doctorul, toţi au dovedit un profesionalism de apreciat”, a punctat Cârstina. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button