Politica

Dumitru Persu nu crede că Doru Tărăşenie a demisionat din PSD

Consilierul judeţean Doru Tărăşenie a demisionat din PSD, fiind nemulţumit de modul în care ar fi tratat de anumiţi lideri ai organizaţiei.
Această informaţie a fost confirmată de mai mulţi apropiaţi ai politicianului, printre care şi Mihai Persu, preşedintele filialei municipale Râmnicu Vâlcea a Partidului Conservator. Telefonic, liderul PC ne-a precizat că ştie de gestul naşului său. „Mă miră că nu şi-a dat demisia mai demult din PSD şi că a rezistat, totuşi, atât de mult. Şi eu cred că, în interiorul organizaţiei PSD, nu a fost tratat aşa cum era normal. Să nu uităm că Doru Tărăşenie a investit mult (n.r. – aprox. 2 miliarde de lei numai în campania parlamentară din 2008) în acest partid şi că a participat la obţinerea unor performanţe electorale foarte importante. Sigur că noi, Partidul Conservator, ne-am dori să avem un astfel de om, dar nu aş putea să vă spun că vine la noi. Doru are o mulţime de oferte tentante şi nu m-aş grăbi să ofer eu un răspuns în locul său. Oricum, dacă el vrea să vină la noi, îl aşteptăm cu braţele deschise, pentru că avem nevoie de oameni de valoare, pe care, spre deosebire de alţii, noi ştim să-i tratăm corect, cu respect”, a afirmat Mihai Persu.
De cealaltă parte, social-democraţii susţin că Tărăşenie „nu şi-a dat nicio demisie”. Dumitru Persu, secretarul executiv al PSD Vâlcea, ne-a spus că a aflat de la ziarişti de presupusa demisie a colegului său. „Eu nu ştiu de nicio demisie. La partid n-a ajuns nicio demisie. Despre ce vorbim? Am aflat de la voi de chestia asta şi cum voi, ziariştii, le mai aveţi cu îmbârligăturile, nu m-aş grăbi să iau de bună orice informaţie pe care o aruncaţi pe piaţă. Poate că are de gând să-şi dea demisia din PSD. Asta e altceva! Părerea mea e că nu va demisiona şi că, la mijloc, e vorba de o neînţelegere. Bine, pe lumea asta e posibil orice…”, a explicat Persu.
În condiţiile în care Doru Tărăşenie, fost candidat PSD pentru funcţia de deputat pe colegiul uninominal Brezoi, a demisionat din partid, acesta îşi va pierde automat şi calitatea de consilier judeţean. Următorul pe lista de propuneri a PSD pentru CJ este Laurenţiu Popa, om de afaceri şi fost şef al Registrului Auto Român.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button