Liga IV

Duminică, dublă cu Brezoi! După ultima etapă din tur, Chimia urcă la munte, pentru cel mai ”greu” meci al sezonului, într-o ”competiție” în care e campioană

Chimia a obținut 9 puncte în ultimele trei runde din turul Ligii a IV-a. Duminică, 3 decembrie, și-a luat ”La revedere” de la fotbal, în acest an, cu un succes contra celor de la Lotru Brezoi. Chimiștii au câștigat confruntarea cu scorul de 3-1. Cătălin Duminică a realizat dubla pentru gazde în prima repriză. La pauză a fost 2-1. A mai înscris și Ovidiu Creangă, pentru trupa râmnceană, cu un sfert de oră înainte de final, dintr-un șut puternic, de la 25 de metri, direct în vinclu.
”Am condus cu 2-0, am avut ocazii mari să închidem jocul, dar am ratat. Oaspeții au redus din diferență și au avut chiar o șansă mare de a egala, pe contraatac. Din fericire am închis jocul în partea secundă. Portarul nostru, Alex Albici, a fost din nou foarte bun, ne-a salvat în momente importante. Dar toată echipa trebuie felicitată pentru dăruire. A fost un meci dificil, pe un teren greu. Am obținut 9 puncte în ultimele trei etape, suntem pe locul 5, în grafic pentru ce ne-am propus. Acum ni s-a transmis să ne pregătim riguros pentru «meciul» din week-end-ul viitor. Acolo jucăm în altă ligă. Suntem campioni. Mă refer la banchetul de final de an. Anul acesta mergem cu toții la Obârșia Lotrului”, a precizat Gabi Glodeanu, oficialul Chimiei.

Articole Similare

Back to top button