Acasă Politica Două companii au depus oferte pentru Studiul de prefezabilitate privind realizarea drumului...

Două companii au depus oferte pentru Studiul de prefezabilitate privind realizarea drumului expres Rm. Vâlcea – Autostrada A1

161
0

Deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, a făcut reamintit că, la spre anului 2022, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR S.A.) a transmis către SICAP documentația privind realizarea studiului de prefezabilitate pentru drumul expres care va lega Râmnicul de viitoarea autostradă Pitești-Sibiu.

La închiderea perioadei de depunere a ofertelor, erau înscriși doi ofertanți. Este vorba despre Like Consulting SRL și TQM Management SRL, ambele firme românești, specializate în consultanță și proiectare pentru infrastructura rutieră. „Urmează să se finalizeze procedura de atribuire prevăzută de lege și să fie întocmit studiul propriu-zis într-o perioadă de 8 luni de la încheierea contractului. După ce CNAIR S.A. va valida proiectul de prefezabilitate, compania va încredința către SICAP documentația pentru atribuire prin licitație publică a proiectului de fezabilitate”, a anunţat liderul PNL. Acesta a dat asigurări că el şi colegii săi din Parlament şi Consiliul Judeţean vor continua să fie perseverenţi şi să militeze măsuri ca cea privind realizarea drumului expres Rm. Vâlcea – A1, în benficiul cetăţenilor. „Îi asigurăm pe vâlceni că vom urmări în continuare realizarea acestui proiect și vom lucra cu hotărâre în beneficiul comunității noastre prin realizarea proiectelor de interes public”, a mai transmis deputatul Cristian Buican.