Liga IV

Dinamo 2007 Lotru Brezoi, basm sau realitate?

* pe 17 iulie, edilul oraşului Brezoi, Robert Schell, va stabili dacă pune bazele colaborării cu Laurenţiu Mustăţea, sponsorul celor de la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea

În ultima perioadă, s-a vehiculat că, din sezonul 2010-2011, va activa în Liga a IV-a o nouă echipă care să poarte numele de Dinamo 2007 – Lotru Brezoi. Despre acest aspect ne vorbeşte şi Laurenţiu Mustăţea, unul dintre artizanii proiectului fotbalistic. „Am avut o primă discuţie cu primarul din Brezoi, urmând să stabilim pe 17 iulie dacă vom înfiinţa sau nu o nouă echipă de care să mă ocup împreună cu autorităţile locale. Deşi oferta este destul de atractivă, până la urmă nu cred că voi renunţa la Râmnicu-Vâlcea, pentru a juca în Brezoi. Eu am atâta timp de când joc pe CSŞ ş să mă mut din oraş nu ştiu dacă mi-ar conveni prea mult, mai ales că Dinamo 2007 a devenit un nume în fotbalul judeţean”, a punctat omul cu „biştarii” de pe stadionul CSŞ. Mustăţea nu mai agreează ideea de a băga bani într-o echipă care nu a obţinut până acum rezultate palpabile şi, simultan, i s-a luat să plătească zeci de milioane chirie către CSŞ doar pentru a juca o „miuţă” cu prietenii. „Sincer, voi analiza atent ceea ce voi face. Însă, 99 la sută voi juca în Râmnic, în timp ce doar 1 la sută mă mut în Nord. Dacă plecăm din oraş, Dinamo îşi pierde tot farmecul. Oricum, pe 17 iulie voi vedea ce va fi”, a mai adăugat Mustăţea.

Manu părăseşte Ţara Loviştei pentru a deveni „câine”

Din sezonul viitor, în „haita” de pe CSŞ îşi va face simţită prezenţa şi jucătorul Manu, care va părăsi Posada Perişani, în favoarea echipei Dinamo 2007 Rm. Vâlcea. „Manu mi-a spus că, în proporţie de 90 la sută va veni alături de noi. Sper să se ţină de cuvânt. De asemenea, din câte se pare, Dobrin Ionescu s-ar putea întoarce alături de noi”, a completat Laurenţiu Mustăţea. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button