Liga IIIFotbal

Diaconescu și Ionescu au ”semnat” victoria SCM-ului, la Bradu

Marți, 13 februarie, SCM Rm. Vâlcea a disputat prima partidă de verificare a săptămânii pe sinteticul de la Bradu (Argeș). Vâlcenii au înfruntat a doua clasată din Liga a IV-a Argeș, Speed Academy Pitești. Elevii lui Gabi Mangalagiu au plecat victorioși de la Bradu. 1-2 s-a terminat confruntarea cu Speed. Victoria a fost ”semnată” de doi jucători tineri. Mario Diaconescu a deschis scorul în minutul 5. A marcat cu capul, după un corner. Gazdele au egalat la mijlocul reprizei secunde, prin Dalu. Golul de 2-1 a fost înscris de Vlad Ionescu, un junior care a crescut mult în ultimul an, a prins încredere și a devenit o prezență obișnuită pe lista marcatorilor.

SCM s-a bazat la Bradu pe: Butușină – L. Săraru, Diaconescu, I. Săraru, Orbișor, Iordache, Trașcă, Simeanu, Neagu, Turcu, Ivan. Au mai intrat. Lăzărescu, Gherguș, Bărbuți, Lazăr, Ionescu, Spîrleanu, Cruceru, Tilioiu.

O zi mai târziu, trupa de Liga a III-a din Zăvoi a mai disputat un amical și cu Dăești, terminat la egalitate, 0-0. Următorul joc de pregătire va fi sâmbătă, 17 februarie. ”Municipalii” întâlnesc, în deplasare, divizionara secundă CS Mioveni. Pe 21 februarie, SCM joacă în Bănie, cu Craiova 2, pe 28 februarie va da piept, în deplasare, cu ARO Câmpulung, iar pe 1 martie, tot în deplasare, va întâlni FC Pucioasa. Cu alte cuvinte, până la reluarea Ligii a III-a, Dede Trașcă și compania nu vor mai juca la Vâlcea. Pe 9 martie, în etapa a 16-a din Liga a III-a, SCM are meci la Potcoava. În Zăvoi mai joacă abia pe 16 martie, cu Vedița Colonești. Cel mai nou transfer, Robert Pîrvu, nu a jucat în cele două amicale din această săptămână, însă este posibil să fie sâmbătă pe teren, la Mioveni.

Articole Similare

Back to top button