Fără categorieLiga IVFotbal

SCM va juca în Liga a III-a! Rapid, învinsă și în Zăvoi!

De la această oră, pe stadionul Municipal din Zăvoi se dispută manșa retur a barajului pentru promovarea în Liga 3 dintre SCM Rm. Vâlcea și Rapid Buzescu (Teleorman). În tur a fost 2-0 pentru campioana Ligii a IV-a vâlcene.

E deja 3-0 la general. Radu Georgescu a deschis scorul în retur încă din minutul 5, după o acțiune în stânga, a lui Ceapă (1-0).

Scorul pauzei a rămas cel stabilit în minutul 5: 1-0. Elevii lui Mangalagiu și-au mai creat ocazii de a înscrie. Oaspeții au trecut cu greu de jumătatea terenului.

Din minutul 60, SCM Rm. Vâlcea conduce cu scorul de 2-0. Radu Bîrzan, după mai multe ocazii ratate și o bară, a reușit să dubleze avantajul trupei din Zăvoi. A fost o fază frumoasă. Georgescu a oferit assist-ul.

Nu există niciun dubiu: SCM a promovat în Liga 3! E deja 3-0. Bogdan Geantă a majorat diferența în minutul 70 după cemtrarea lui Ionuț Săraru, aflat la prima atingere de balon după ce l-a înlocuit pe fratele său. Și mai e loc de câteva reușite.

Galop de sănătate pentru SCM! Juniorul Luca Turcu duce scorul la 4-0, în minutul 80, cu un euro-gol, un șut din stânga, din colțul careului, pe colțul lung al porții Rapidului.

În prelungiri, după un corner, Gabriel Desculțu a stabilit scorul final: 4-1.

Articole Similare

Back to top button