Fără categorie

Derby cu FCM Tg. Mureş

• sâmbătă vine în Zăvoi o pretendentă la promovare

Pentru CSM Rm. Vâlcea, programul actualei ediţii de campionat a picat cum nu se poate mai bine. După un început în compania echipelor modeste, nou-promovate, a uramt o serie cu câteva meciuri „de foc”. Apoi din nou „relaxare” cu Arieşul Turda în Zăvoi şi nu foarte greu, dar nici uşor, la Deva, cu Mureşul. Fotbaliştii antrenaţi de Alin Artimon trebuie să se concentreze la maximum pentru meciul viitor, căci în Zăvoi vine o echipă ce şi-a propus promovarea în Liga I: FCM Tg. Mureş. Vâlcenii trebuie să câştige nu pentru a arăta că ei merită să fie acolo sus în clasament sau pentru a se vorbi din nou, inutil, despre promovare, ci pentru a arăta continuitate în evoluţia bună de până acum şi pentru a readuce publicul la stadion.

FCM Tg. Mureş a jucat luni meciul cu Dacia Mioveni, astfel că un reprezentant al CSM-ului a putut urmări jocul viitoarei adversare. Partida a fost programată iniţial pentru sâmbătă, de la ora 11.00, dar n-ar fi exclus ca, din interese de televizare a jocului, ora sau chiar şi ziua să fie modificate.

În istoria scurtă a confruntărilor dintre CSM Rm. Vâlcea şi FCM Tg. Mureş se află meciurile din ediţia trecută de campionat. În urmă cu un an, la Tg. Mureş, gazdele s-au impus cu 1-0 în tur, într-o partidă în care CSM-ul a fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică încă din minutul 7 (a fost eliminat Iulian Popa). Pe atunci ambele echipe luptau pentru promovare. Returul le-a găsit ieşite din lupta pentru locurile 1 şi 2, astfel că în Zăvoi scorul a fost egal, 1-1. Istoria ne obligă să ne dorim prima victorie contra târg-mureşenilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button