Acasă Fotbal Denis Dumitraşcu – de la CSM, la Chindia Târgovişte

Denis Dumitraşcu – de la CSM, la Chindia Târgovişte

2571
0

tânărul fotbalist vâlcean vrea să-şi continue cariera tot la Liga a II-a

 
Pe lângă Robert Bloţu (19 ani), de la CS Şirineasa, un alt tânăr fotbalist vâlcean încearcă să-i convingă pe oficialii de la Chindia Târgovişte de calităţile sale, pentru a fi păstrat în lot pentru cea de-a doua parte a sezonului. Este vorba de fundaşul Denis Dumitraşcu (21 de ani), care a plecat să-şi caute un nou angajament în această iarnă, după ce la CSM Rm. Vâlcea „s-au tras obloanele”. Din 28 ianuarie, echipa dâmboviţeană efectuează un stagiu centralizat de pregătire la Mogoşoaia, perioadă în care antrenorul Nicolae Croitoru se va convinge dacă îi va menţine în lot pe cei doi jucători vâlceni. Altfel, de menţionat este şi faptul că, tot la Chindia Târgovişte, se află în probe de joc şi portarul Cătălin Căbuz (20 de ani), care a evoluat, de asemenea, în prima parte a sezonului, la CSM Rm. Vâlcea.
Denis Dumitraşcu şi Robert Bloţu au fost folosiţi în primul meci amical disputat de trupa dâmboviţeană în această iarnă, când Chindia a trecut de Flacăra Moreni (Liga a III-a), cu 2-0.
Aşa cum se cunoaşte, după ce a debutat la o vârstă fragedă în Liga a II-a, în tricoul CSM-ului, în urmă cu doi ani, Denis Dumitraşcu a devenit titular de drept în sezonul actual, în care a fost folosit aproape meci de meci de antrenorii Ionel „Jerry” Gane şi Adi Dulcea. Astfel, fotbalistul născut pe 27 aprilie 1995 a bifat 17 apariţii pentru formaţia din Zăvoi, în cele 20 de meciuri jucate de CSM. (N.C.)