Acasă Fotbal De la Olympic Rm. Vâlcea, la Liverpool! Mohamed, ”briliantul” lui Dan Zguroiu,...

De la Olympic Rm. Vâlcea, la Liverpool! Mohamed, ”briliantul” lui Dan Zguroiu, face un pas important spre un viitor fotbalistic strălucit

768
0

Gueye Mansour a jucat mult timp la un nivel înalt. În ultimii ani, însă, a acceptat și oferte venite din eșaloanele inferioare. Acum, de la Flacăra Horezu s-a dus la Șimleu Silvaniei. El va juca la Liga a III-a, dar fiul său și al vâlcencei Ramona Popa, este pregătit să-i depășească performanțele sportive. Mohamed a plecat împreună cu mama sa în Anglia. Nu va mai juca pentru Olympic Rm. Vâlcea ci se va pregăti pentru un viitor strălucit în fotbal în cadrul Academiei Liverpool.

”«Moha» are 9 ani. Îl am la grupă de la 3 ani și jumătate. E un copil bun, cu multe calități, mai ales fizice. Are o capacitate de efort incredibilă. E și răsfățat, dar atunci când vrea, e muncitor și cuminte. E îndrăgostit de fotbal, de minge. Ca și post, el ar trebui să fie mijlocaș, atacant. Dar nu prea respecta atribuțiile postului în sensul în care unde era mingea, era și el. Oricum, eu cred că va fi și mai valoros decât tatăl său. Dacă o să fie serios (și o să fie pentru că la Liverpool nu are altă soluție) sunt convins că va ajunge la un nivel mare. A plecat de vreo săptămână împreună cu mama sa în Anglia. Știam că vrea să-l ducă la Liverpool, dar am așteptat să confirme și tatăl său. S-a întâmplat acest lucru și chiar dacă pierdem copii, când se duc undeva la mai bine, nu putem decât să ne bucurăm pentru ei. La grupa de 2011, la care a fost el, am mulți copii foarte buni. Mai sunt Coșoveanu, Nicolaescu și alții. Și la 2005 sunt jucători de calitate, care pot să facă pasul spre un nivel superior. Din păcate, pandemia aceasta ne-a tras în jos. E din ce în ce mai greu. Câteodată îmi vine să renunț, dar cei mici îmi dau energie și putere să continui. Acum, însă, nu știu cum să-i mai motivez nici pe ei, neavând competiții”, a spus antrenorul lui Mohamed de la Olympic, Dan Zguroiu, cel care a format mulți alți jucători care au ajuns ulterior la un nivel înalt, printre care Bogdan Vătăjelu și Răzvan Popa, care evoluează în Liga I pentru Universitatea Craiova, respectiv Gaz Metan Mediaș.