Liga IVFotbal

De la 0-3 și 3-4, la 6-4! Revenire spectaculoasă pentru Berbești! Hattrick pentru un american. Larry a ratat un penalty de ziua lui

Primul meci din optimile Cupei României Boromir s-a disputat la Berbești. Minerul, din localitate, a înfruntat Minerul Costești. A fost un meci nebun. O repriză a aparținut oaspeților, alta gazdelor (care au început partida cu o linie de fund ce nu a depășit media vârstei de 18 ani). A fost 0-3 la pauză. Au marcat Zizel Mătăsaru, Alin Bunescu și Voicu. Pentru partea secundă, gazdele au făcut o schimbare inspirată. A intrat Bogdan Nica și a fost decisiv. A oferit trei pase de gol și a scos un penalty. 6-4 s-a consemnat la final.

S-au evidențiat, la Berbești, de asemenea, stranierii. Americanul (cu origini mexicane) Eros Quintana a marcat de trei ori pentru formația pregătită de Gustavo Costa, aflat la a doua victorie ca antrenor la Berbești. Sud-americanul cu cetățenie spaniolă are un CV impresionant. A fost chiar în lotul B de la Atletico Madrid.

Revenind la meciul din Cupă, Șurlin a redus din diferență din penalty. A fost 3-3, apoi 3-4. A înscris din nou pentru oaspeți Mihai Voicu. Pentru gazde, în afară de Șurlin (de două ori) și hattrick-ul lui Eros, a mai marcat și Alex Neculcea, un tânăr fotbalist transferat de curând de la echipa de Liga a III-a Flacăra Horezu. Costești a avut un penalty ratat la 4-4. Larry Nicolaescu, aniversatul zilei din tabăra oaspeților (a schimbat prefixul, a împlinit 40 de ani), nu a reușit să-l învingă pe Ștefan Popa. Coechipierii nu s-au supărat pe el, ci l-au așteptat să facă cinste după meci. Și la gazde a fost zi de sărbătoare. Diego Grigore a atins vârsta majoratului, motiv pentru întreg grupul de la Berbești să-l felicite. Diego a contribuit din teren la calificarea în sferturi a formației din Berbești.

Articole Similare

Back to top button