Liga III

Dan Niţu, posibil sponsor la CS Şirineasa

* vestea a fost anunţată de primarul Ion Streinu

Din această iarnă, CS Şirineasa a rămas singura echipă din Vâlcea care reprezintă judeţul în eşaloanele naţionale. Aşa cum se cunoaşte, CSM Rm. Vâlcea s-a retras din Liga a II-a, după ce Primăria Râmnicului a renunţat să mai contribuie cu fonduri. În aceste condiţii, şi acţionarii majoritari (fraţii Dan şi Laurenţiu Niţu) au luat decizia de a se detaşa de clubul fondat în anul 2004, chiar de Mircia Gutău.
În ultima perioadă, au apărut însă tot mai multe zvonuri potrivit cărora Dan Niţu ar urma să se implice din nou în fotbal, la o altă echipă din judeţul Vâlcea. Este vorba chiar de CS Şirineasa, reprezentanta noastră din Liga a III-a.

Echipa vâlceană de Liga a III-a ar putea juca meciurile de acasă alternativ, la Şirineasa şi Măciuca

Primarul Ion Streinu, din Şirineasa, a confirmat informaţia şi a adus şi unele precizări în acest sens. „Am vorbit cu Dan Niţu, iar un acord pentru susţinerea financiară a echipei va fi stabilit în perioada următoare. Din returul actualului sezon, compania Damila s-ar putea număra printre sponsorii noştri. Consider că decizia de a atrage un sponsor puternic lângă echipă este una normală, deoarece nu se poate susţine prezenţa în Liga a III-a din bugetul unei primării. În urma negocierilor pe care le vom purta în zilele următoare, vom vedea şi dacă se pune problema de a adăuga şi numele companiei Damila în denumirea clubului. Eu voi fi de acord cu o asemenea posibilitate. De asemenea, rămâne de stabilit şi dacă, pe viitor, cineva din cadrul companiei Damila va fi inclus în conducerea clubului nostru. În orice caz, schimbarea denumirii şi a structurii de conducere vor putea fi însă posibile abia din vară, deoarece acum ne aflăm în plin campionat. Deocamdată, nu am discutat încă nimic despre obiectivele legate de performanţă”, a spus Streinu.
„O altă consecinţă a acestei înţelegeri ar fi aceea că, din vară, echipele de juniori-republicani A şi B de la CSM Rm. Vâlcea vor evolua pentru CS Şirineasa. În plus, în condiţiile în care compania Damila se va implica financiar la echipa noastră, vom conveni să jucăm meciurile de pe teren propriu alternativ, unul la Şirineasa, iar altul la Măciuca. Astfel, şi locuitorii din comuna Măciuca – de unde Dan Niţu este originar – vor beneficia, din nou, de posibilitatea de a urmări partide de Liga a III-a. Din ce ştiu, regulamentul FRF ne va permite acest lucru, şi anume să jucăm alternativ, la Şirineasa şi Măciuca, dacă anunţăm din timp stadionul pe care vom organiza următorul meci”, a mai adăugat primarul din Şirineasa. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button