Liga IV

Damila Măciuca a ajuns la cota 7

* formaţia sponsorizată de fraţii Niţu a bifat un nou succes în Liga a IV-a

Formaţia fraţilor Niţu, Damila Măciuca, şi-a revenit rapid după insuccesul de săptămâna trecută, de la Drăgăşani, şi s-a impus la scor de neprezentare în faţa celor de la FC Băbeni, cu 3-0, astfel ajungând la cea de-a şaptea victorie din acest campionat din 10 posibile. Lucian Munteanu şi colegii săi n-au avut nici cea mai mică emoţie că ar putea pierde vreun punct din cel trei puse în joc. Şi-au dominat adversarul din primul şi până în ultimul minut, au deschis repede scorul prin Corvin Popescu, iar până la sfârşitul primului mitan au punctat pentru 2-0, liderul echipei, Munteanu, stabilind scorul pauzei. Pentru a confirma faptul că meciul a fost la discreţia gazdelor, oficialii Damilei ne-au mai informat că, în afara golurilor, formaţia din Măciuca a mai avut şi patru lovituri în bară, oaspeţii dovedindu-se a fi doar nişte „mieluşei”, care în partea secundă a întâlnirii au mai cedat o dată. Dina a stabilit scorul final al partidei, de 3-0 pentru Damila, care, în ciuda lejerităţii cu care susţine că a câştigat meciul, a avut şi cuvinte de apreciere la adresa adversarilor. „FC Băbeni este o echipă liniştită, cu jucători tineri, de perspectivă. Are toate şansele să crească şi pe viitor să pună mai multe probleme în campionat”, a precizat Lucian Munteanu. 

Ion Ştefan a fost înlăturat de la cârma echipei

Săptămâna trecută, după eşecul suferit la Drăgăşani, conducerea Damilei Măciuca a luat decizia înlăturării de la cârma echipei a antrenorului Ion Ştefan. Început cu entuziasm şi speranţă, „mariajul” dintre Damila şi Ion Ştefan a luat sfârşit în urma unei decizii mai mult sau mai puţin obiectivă. Conducerea clubului n-a dorit să facă prea multe precizări cu privire la motivele care-au dus la despărţire, limitându-se doar să confirme zvonul. „Într-adevăr, Ion Ştefan nu mai este antrenorul echipei. Conducerea a analizat această perioadă, cu bune şi cu rele şi a luat această decizie. Nu voi intra în detalii privind motivele care-au dus la această măsură. Important este că noi ne vom continua proiectul, iar în această săptămână vom numi un nou antrenor”, a menţionat preşedintele-jucător al Damilei, Lucian Munteanu.

Prin „popor” s-au aflat, însă, motivele care-au dus la despărţire. Se spune că jucătorii ar fi semnat o petiţie pentru înlăturarea lui Ion Ştefan de pe banca tehnică a Damilei, nemulţumiţi de modul de lucru al antrenorului, cerere pe care au înaintat-o sponsorilor, adică fraţilor Niţu. Aceştia au luat în considerare părerea fotbaliştilor şi au renunţat la serviciile tehnicianului ales înaintea începerii actualului sezon de Liga a IV-a.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button