Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Damila Măciuca – Minerul Berbeşti 1-2

Formaţia lui Vasile Ilinca, arbitrul luptei pentru podium

* după ce au încurcat ocupanta poziţiei secunde, „ortacii” au produs supărare şi formaţiei de pe locul 3 

Înfrângerea surprinzătoare suferită în faţa Olteţului Alunu a fost ca un duş rece pentru echipa antrenată de Vasile Ilinca. După acel eşec, Minerul a reuşit să se reabiliteze. Săptămâna trecută, pe terenul sintetic din cadrul stadionului Municipal, a remizat, scor 2-2, în faţa formaţiei de pe locul 2 din Liga a IV-a, Cozia Călimăneşti, iar sâmbătă, 17 aprilie, a reuşit să se întoarcă cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Măciuca, astfel relansând oarecum lupta pentru podiumul clasamentului. Damila a început bine meciul, însă o greşeală personală a lui Pîrvulescu a făcut ca scorul, în minutul 20, să fie favorabil minerilor: 0-1. Gazdele au reuşit să restabilească egalitatea în urma unui penalti, prin Comănescu, au avut apoi şanse de a prelua avantajul, dar lipsa de concentrare în faţa porţii a jucătorilor Grecea sau Dina n-a adus nimic nou pe tabela de marcaj pentru Damila. Până la pauză tot oaspeţii au reuşit să mai puncteze, profitând de o greşeală a portarului Târziu, surprins de şutul lui Ilinescu, autor şi al primul gol. Primele 45 de minute s-au încheiat la scorul de 2-1 pentru Minerul Berbeşti, care a reuşit să gestioneze avantajul în partea secundă, bucurându-se la final de succes. În partea secundă au alternat ocaziile, dar s-a constatat un plus tot pentru jucătorii antrenaţi de Vasile Ilinca, echipa din Berbeşti câştigând astfel respectul Damilei. 

„A fost cel mai slab joc făcut de Damila de când sunt eu la echipă” 

Rezultatul, dar mai ales evoluţia jucătorilor Damilei, l-au nemulţumit pe Narcis Enăchescu. Antrenorul echipei din Măciuca este de părere că formaţia sa se află într-o cădere de formă. „Am tratat jocul cu indiferenţă şi rezultatul a fost normal. N-am avut nici şansă, dar trebuie să admitem că am jucat slab. A fost cel mai slab meci al Damilei de cânt sunt eu la echipă. Dacă vom continua în acest fel, vom avea probleme, pentru că urmează meciuri grele, la Drăgăşani, cu Voinţa Orleşti, iar apoi cu CSM, la Măciuca. Chiar dacă suntem în grafic în campionat, ne încadrăm în obiectiv, suntem într-o cădere fizică şi psihică de două meciuri. Sunt dezamăgit, dar sper să ne revenim, pentru că o să vină şi meciurile de Cupa României”, a punctat Narcis Enăchescu, antrenorul Damilei. 

Simona SIMA

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button