Liga IV

Damila Măciuca – CSM Drăgăşani 2-1

Narcis Enăchescu şi-a învins fosta echipă

Meci cu scântei la Măciuca. Nu neapărat prin prisma jocului, ci a orgoliului celor două formaţii. CSM şi-a dorit victoria împotriva fostului antrenor, Narcis Enăchescu, în timp ce Damila avea nevoie de cele trei puncte pentru a nu-şi risca locul pe podium şi totodată pentru a ieşi din pasa proastă. Până la urmă, doar Damila s-a putut bucura la final.

A reuşit să revină de la 1-0 şi să câştige meciul cu scorul de 2-1. „Am avut două absenţe importante. Ambii fundaşi centrali, Pîrvulescu şi Grecea s-au accidentat, n-au putut evolua în acest meci şi s-a văzut acest lucru. Totuşi, am fost peste adversari de la început. Şi-au apărat şansele cum au putut, dar nu au reuşit să păstreze rezultatul consemnat în prima repriză. Au avut 3-4 contraatacuri tăioase, au deschis scorul prin Marinescu, iar apoi s-au apărat, au practicat un joc de aşteptare, încercând în continuu să tragă de timp. După pauză am egalat prin Munteanu, iar apoi am rămas în inferioritate numerică, Comănescu primind cartonaşul roşu. Ar fi trebuit să fie eliminat şi un adversar, Mitală, pentru lovire. A recunoscut chiar şi jucătorul acest lucru. Nu s-a întâmplat astfel, dar chiar şi aşa în minutul 80 ne-a fost acordată o lovitură de pedeapsă, transformată de Ioniţă, care a dus scorul la 2-1 pentru noi. Pe final au ieşit şi ei la joc, dar n-au mai putut întoarce rezultatul. Cu noi nu au avut nimic la final. Erau supăraţi pe arbitri, pe centralul Iagăr, depăşit de miza jocului”, a povestit Narcis Enăchescu, antrenorul Damilei. (L.S.)

Iulian Zamfir, sponsor CSM Drăgăşani:
„E o ruşine să fii arbitrat de cei doi indivizi”

În ultima perioadă, partidele din Liga a IV-a au început să mocnească de acuze virulente lansate de oamenii de fotbal la adresa cavalerilor fluierului. Orgoliile şi banii pompaţi tot mai mult pentru atingerea unor performanţe notabile au atras din ce în ce mai multă exigenţă vizavi de  prestaţia oamenilor în negru. Până la urmă, e normală această atitudine a sponsorilor, cât timp cotizează anual cu sume frumoase la AJF Vâlcea. Să revenim, însă, la partida de la Măciuca! Iulian Zamfir – unul dintre sponsorii grupării din Drăgăşani – s-a arătat dezgustat de felul cum arbitrii au judecat fazele de joc, desfiinţându-i verbal la finalul meciului. „Nu ne venea să credem cum arbitrau cei trei. În minutul 88, ar fi trebuit să beneficiem de un penalty – recunoscut chiar şi de spectatorii prezenţi la meci – însă tuşierul Bogdan Diculoiu a intervenit peste centralul Alin Iagăr, determinându-l pe acesta să anuleze lovitura de la 11 metri. A fost incredibil! La orice contraatac al nostru, se fluiera fault. O altă fază de condamnat s-a petrecut în minutul 15. Un jucător de-al meu a scăpat singur cu portarul, fiind faultat din spate de un adversar, chiar în careu, dar arbitrul de centru a trecut peste fază, pentru a nu fi obligat să-l elimine pe jucătorul Damilei şi, astfel, gazdele să joace în inferioritate numerică. Nu ştiu dacă Narcis Enăchescu va fi fair-play şi va recunoaşte realitatea de pe teren”, s-a exprimat contrariat Iulian Zamfir. Reprezentantul „municipalilor” le-a urat la final „Poftă bună!” celor care au oficiat partida, adăugând: „O să-i recuzăm pe aceşti arbitri. Iagăr e un amestec de prostie cu rea-voinţă, în timp ce Diculoiu e rea-voinţă pe faţă”. (L.C.)

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button