Diverse

CUPA ROMÂNIEI – FAZA JUDEŢEANĂ

La Berbeşti şi Galicea s-a jucat pe viaţă şi pe moarte

* doar două echipe din Liga a V-a au reuşit să se califice în sferturile de finală ale acestei competiţii: Topologul Galicea şi Juventus Roeşti

La mijlocul săptămânii trecute, mai precis miercuri, 6 octombrie, s-au disputat meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României – faza judeţeană. Cele mai interesante partide din această fază a competiţiei s-au jucat la Berbeşti şi Galicea, singurele unde a fost nevoie de prelungiri sau chiar de executarea loviturilor de la 11 metri pentru stabilirea echipelor care s-au calificat în sferturi.
La Berbeşti, trupa pregătită de Vasile Ilinca a trecut de Flacăra Horezu în prelungiri, cu scorul de 4-2, după ce scorul era egal la finele celor 90 de minute regulamentare de joc, 2-2. De asemenea, în celălalt duel extrem de echilibrat, Topologul Galicea (echipă care evoluează în Liga a V-a) a dispus de AS Şirineasa, după un meci care s-a întins pe durata a 120 de minute de joc şi s-a decis la penaltiuri, elevii lui Iustin Croitoru impunându-se cu 6-5. Cealaltă echipă de la „Onoare” care a acces în sferturi este Juventus Roeşti, trupa lui Adrian Grigorie învingând fără probleme pe FC Băbeni (5-2). Altfel, merită precizat şi faptul că Damila Măciuca a trecut prin momente grele la Vaideeni, acolo unde, la un moment dat, formaţia Păstorul din localitate a condus cu scorul de 2-0!!! La final, echipa antrenată Narcis Enăchescu s-a impus însă categoric, cu 8-3.

Rezultatele meciurilor din optimi:

Stejarul Vlădeşti – CSM Drăgăşani            2-3
Juventus Roeşti – FC Băbeni                5-2
Topologul Galicea – AS Şirineasa            6-5 (după penaltiuri)
* scorul a fost egal după 90 de minute (2-2) şi respectiv după 120 de minute (3-3)
CS Guşoeni – Posada Perişani            0-5
Păstorul Vaideeni – Damila Măciuca        3-8
Olteţul Alunu – Dinamo 2007 Rm. Vâlcea        1-5
Viitorul Valea Mare – Unirea Păuşeşti Măglaşi    4-1
Minerul Berbeşti – Flacăra Horezu            4-2 (după prelungiri)
* scorul a fost egal după 90 de minute (2-2)
• echipele evidenţiate s-au calificat în sferturi

S-au stabilit şi meciurile din sferturi

Luni, 11 octombrie, la sediul AJF Vâlcea, a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală, partidele urmând a se disputa în primăvara anului 2011, la o dată care va fi anunţată ulterior.

Programul meciurilor din sferturi:
Topologul Galicea – Dinamo 2007 Rm. Vâlcea    _-_
Juventus Roeşti – Damila Măciuca            _-_
CSM Drăgăşani – Posada Perişani            _-_
Minerul Berbeşti – Viitorul Valea Mare        _-_

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button