Diverse

Cucerirea Ligii Campionilor – mândrie naţională!

* Constantin Roibu vrea ca o asemenea performanţă să fie recompensată cum se cuvine

Pentru ca jucătoarele vâlcene să beneficieze de prime consistente în cazul în care vor câştiga Liga Campionilor, managerul general Constantin Roibu a declarat că îşi doreşte ca alături de Oltchim să vină şi alţi agenţi economici potenţi din punct de vedere financiar, care să răsplătească o performanţă unică pentru ţara noastră.

„Aşteptăm susţinerea şi a altor agenţi economici din ţară”

„Pentru a suplimenta prima de obiectiv pe care conducerea clubului a stabilit-o la începutul sezonului este nevoie ca să vină alături de Oltchim şi alţi agenţi economici potenţi din punct de vedere financiar. Se ştie că este o perioadă dificilă pentru economia românească şi de aceea spun că ar trebui să ne sprijine şi alte societăţi din ţară, bănci comerciale, pentru a răsplăti cum se cuvine o performanţă pe măsură. Pentru că dacă vom câştiga Liga Campionilor nu va fi neapărat un succes al municipiului Rm. Vâlcea sau al Oltchim-ului, ci va fi un succes al întregii ţări, o adevărată mândrie naţională”.

„Sper să avem parte şi în Capitală de acest public fantastic”

* managerul general al SC Oltchim SA a declarat că îşi doreşte să joace şi la Rm. Vâlcea o finală de Liga Campionilor, după ce proiectul pentru construirea unei săli mai spaţioase, cu vreo 3500 de locuri, va fi finalizat

Managerul general al SC Oltchim SA, Constantin Roibu, s-a obişnuit deja cu ideea că echipa vâlceană nu va putea juca finala Ligii Campionilor în Sala Traian. „Din păcate, deocamdată, nu avem o sală cu o capacitate care să corespundă normelor impuse de EHF. Asta e situaţia, dar până la urmă n-are prea mare importanţă că jucăm finala la Rm. Vâlcea sau la Bucureşti. Se ştie că în Sala Traian întotdeauna a fost o atmosferă fenomenală în tribune, că publicul a fost mereu fantastic. Sper ca şi acum, chiar dacă vom fi nevoiţi să jucăm finala la Bucureşti, să avem parte de aceeaşi suporteri entuziaşti. Pe viitor, îmi doresc să jucăm o finală şi la Rm. Vâlcea pentru că, din câte se pare, există deja un proiect pentru a se finanţa construirea unei săli mai spaţioase, cu vreo 3500 de locuri. În Râmnic fiinţează şi Centrul Olimpic de Excelenţă, deci ar cam fi normal să dispunem de toate condiţiile pentru a obţine rezultate mari în faţa a cât mai mulţi suporteri”, a precizat Roibu.
Săptămâna trecută, cu prilejul vizitei pe care premierul Emil Boc a făcut-o pe platforma Combinatului Chimic, şi căpitanul echipei vâlcene, Steluţa Luca, a solicitat Guvernului să aibă în vedere alocarea urgentă a fondurilor necesare pentru construirea unei săli polivalente mai mari la Rm. Vâlcea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button