Liga II

CSM Rm. Vâlcea a remizat cu FC Voluntari

* meciul s-a terminat la egalitate (1-1), singurul gol al trupei din Zăvoi fiind înscris de sârbul Bosko, jucător venit să dea probe de joc la CSM

La finele săptămânii trecute, mai precis sâmbătă, 15 ianuarie, CSM Rm. Vâlcea a disputat primul amical din acest an. Fără a beneficia de atenţia managerului general Laurenţiu Tudor (plecat în Italia să rezolve transferul tânărului portar Brănescu la Juventus Torino), fotbaliştii antrenaţi de Sorin Bucuroaia şi Dumitru Teleşpan au înfruntat echipa FC Voluntari, care evoluează în Liga a III-a.

Aşa cum se cunoaşte, în acest duel amical, pentru CSM au evoluat doar fotbaliştii veniţi în probe în Zăvoi, precum şi câteva dintre talentele aflate în pepiniera proprie a clubului vâlcean.
Trupa ilfoveană, care ocupă locul 6 în ierarhia Seriei a II-a la finele turului, a oferit o replică dârză jucătorilor vâlceni dornici de afirmare, iar rezultatul final evidenţiază din plin acest aspect. Partida amicală de sâmbăta trecută s-a încheiat cu o remiză (1-1), elevii lui Bucuroaia deschizând scorul în prima repriză, printr-un gol marcat de un „stranier”, şi anume sârbul Bosko, jucător venit în probe în Zăvoi. Ulterior, după pauză, atunci când s-au produs numeroase schimbări în „unsprezecele” CSM-ului, fotbaliştii de la FC Voluntari au reuşit să egaleze.
Conform planului pus la punct de managerul general al echipei din Zăvoi, Laurenţiu Tudor, până la plecarea în cantonamentul din Antalya (Turcia), care va avea loc pe 3 februarie, CSM va mai juca încă două partide de verificare. Prima dintre acestea urmează a se disputa în această săptămână, tot în compania unei grupări din Liga a III-a, FC Oltchim. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button