Diverse

CSM, pe primul loc la juniori A

• trupa antrenată de Cristi Lazăr confirmă evoluţiile bune din sezonul trecut 

Juniorii republicani din cadrul Clubului Sportiv Municipal continuă să impresioneze în campionatul organizat de FRF. La fel ca şi anul trecut, „republicanii” îşi doresc să ajungă la turneul final, însă pentru ca obiectivul să poată fi îndeplinit, e nevoie de constanţă în rezultate, lucru pe care până acum l-au reuşit. Ne referim la juniorii A republicani ai CSM-ului, antrenaţi de Cristi Lazăr, care înaintea etapei de duminică se aflau la egalitate de puncte cu Pandurii Tg. Jiu, dar pe locul 2. Acum s-a schimbat, însă, situaţia, asta pentru că elevii lui Lazăr au reuşit să se impună cu 1-0 la Tg. Jiu, în derbiul rundei, cu Pandurii. Performanţa „municipalilor” este de lăudat şi pentru că aceştia au reuşit să obţină patru puncte în condiţiile în care au jucat în inferioritate numerică aproape 45 de minute. Datorită ambiţiei de care au dat dovadă, până la urmă golul lui Edi Popa din prima repriză a fost suficient, astfel că echipa vâlceană conduce ierarhia în seria din care face parte, după ce în ultimele etape s-a putut lăuda cu evoluţii şi victorii de pus în ramă precum: 7-1 cu FC Oltchim, 5-1 pe terenul Energiei Rovinari, 3-0 pe teren propriu cu Jiul Petroşani.

Nu la fel de norocoşi au fost juniorii B, antrenaţi de Emil Popescu, care-au pierdut la Tg. Jiu cu scorul de 4-3, astfel cedând primul loc celor de la Şcoala de Fotbal „Gheorghe Popescu” din Craiova. Şansa de reabilitare se leagă de meciul de la sfârşitul acestei săptămâni când atât juniorii B ai CSM, cât şi cei de la prima grupă, vor întâlni pe teren propriu formaţiile similare ale Universităţii Craiova. 

Republicanii drăgăşeneni sunt pe val

După un debut de campionat mai slab, juniorii republicani de la Colegiul Naţional „Gib Mihăescu” din Drăgăşani au început să-şi revină. Primele succese le-au obţinut la Lupeni, pe terenul Minerului, au urmat apoi victoriile cu Energia Rovinari, iar joi, 22 octombrie, au remizat la ambele grupe, 1-1 la juniori A şi 0-0 la juniori B cu CSŞ Ştiinţa Craiova. Nici duminică, 25 octombrie, drăgăşenenii nu s-au prezentat mai slab, reuşind să termine neînvinşi partidele cu Minerul Motru. Juniorii A republicani din Drăgăşani, antrenaţi de Tavi Mîţoc, au remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu Minerul Motru, iar juniorii pregătiţi de Adi Lupu s-au impus cu 3-2. 

„Chimiştii”, misiune imposibilă la Craiova

Elevii pregătiţi de Marian Deaconescu şi Costel Gaiţă n-au reuşit să producă surpriza în campionatul de juniori republicani. Au plecat încrezători că vor obţine puncte din deplasarea de la Craiova, dar s-au întors dezamăgiţi pentru că n-au putut încurca cele două formaţii de la juniori A şi B, pretendente la calificarea la turneul semifinal. „Chimiştii” au pierdut cu 3-1 la prima grupă şi 4-2 la echipa a II-a.

FC Oltchim îşi poate, însă, îndrepta greşelile în meciurile viitoare, prima şansă de revenire având-o duminică, 1 noiembrie, când pe teren propriu va primi vizita celor de la CSŞ Slatina. 

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button