Liga II

CSM, la „minus 8” în clasamentul „adevărului”

Eşecul cu Petrolul Ploieşti nu a picat deloc bine echipei vâlcene, care a ajuns la „minus 8” în clasamentul „adevărului”, aşa că iarna nu se anunţă deloc a fi una liniştită. În mod cert, pentru a scăpa de emoţii în retur, CSM se va întări considerabil în această iarnă, lucru confirmat după meciul cu ALRO Slatina şi de antrenorul principal Sorin Bucuroaia: „Vrem să ne întărim, avem şi câţiva jucători în vizor, pe care vrem să-i aducem la Vâlcea. Nu le putem divulga numele deocamdată, deoarece se află încă în litigiu cu cluburile la care au evoluat ultima oară şi nu este bine să vorbim acum despre ei ca şi cum ar fi deja certitudini la CSM”.

Încă două săptămâni de pregătiri pentru fotbaliştii de la CSM
* echipa vâlceană va lua vacanţă la jumătatea lunii decembrie, reunirea pentru retur fiind programată pe 10 ianuarie 2011

Deşi campionatul s-a încheiat, fotbaliştii de la CSM Rm. Vâlcea îşi vor continua pregătirile încă 13-14 zile. „O să ne continuăm pregătirea în Zăvoi încă vreo două săptămâni. Apoi, jucătorii vor pleca într-o binemeritată vacanţă. Reunirea în vederea returului se va produce pe 10 ianuarie 2011”, a precizat antrenorul secund Dumitru Teleşpan.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button