Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

CSM înfruntă Silvania

* meciul cu echipa ardeleană se dispută sâmbătă, 20 martie, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Zăvoi

Iniţial meciul dintre CSM Rm. Vâlcea şi FC Silvania Şimleul Silvaniei trebuia să se dispute săptămâna trecută. Conducerea CSM-ului, prin directorul Florin Verigeanu a solicitat amânarea acestei partide, invocând faptul că juniorii Petre Goge şi Laurenţiu Brănescu au fost convocaţi la loturile naţionale ale României (Under 19 şi respectiv Under 17), iar la vremea aceea gruparea din Zăvoi risca practic să nu aibă portar. Luând în calcul solicitarea grupării din Zăvoi oficialii de la FRF au amânat meciul CSM-ului cu Silvania pentru data de 31 martie, dar între timp lucrurile s-au schimbat. Vremea capricioasă şi ninsorile de săptămâna trecută au determinat până la urmă Federaţia Română de Fotbal să decidă amânarea întregii etape cu numărul 20. În aceste condiţii, pentru că cei doi tineri fotbalişti s-au întors de la loturile naţionale, mutarea meciului cu FC Silvania pe 31 martie nu-şi mai are rostul, aşa că ardelenii vor juca la Vâlcea la finele săptămânii, mai precis sâmbătă, 20 martie, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Zăvoi.

FRF trebuie să facă lumină în Seria a II-a 

La nivelul Ligii a II-a a fotbalului românesc, situaţia competiţională este într-o dezordine totală. Lupta pentru promovare este cam singura care mai contează, în rest echipele au început să cam joace degeaba. După retragerea echipelor CFR Timişoara şi FC Drobeta Turnu Severin, Federaţia Română de Fotbal a exclus-o şi pe FC Baia Mare, grupare aflată la a doua neprogramare în campionat, însă aici pare a fi o adevărată telenovelă. 

Baia Mare speră să revină în campionat 

Miercuri, 10 martie, FC Baia Mare ar fi trebuit să joace cu UTA Arad. Meciul nu a fost programat întrucât gruparea maramureşeană avea restanţe de achitat către FRF, restanţe rezultate, din câte se pare, din neplata baremurilor, dar şi unele restanţe faţă de jucători. Federalii au luat decizia de a nu programa meciul de la Arad, UTA a câştigat la masa verde cu 3-0 şi a trecut pe primul loc. FC Baia Mare, fiind la a doua neprogramare în actuala ediţie de campionat, a fost exclusă, însă… Preşedintele grupării maramureşene a mers la Bucureşti şi a cerut clemenţă comisiilor federale, Dan Hotico întorcându-se mulţumit de la „boier” Mircea Sandu. Probabil că FC Baia Mare va obţine o nouă amânare până pe 20 martie, iar Federaţia îşi va modifica sau încălca propriile regulamente pentru ca maramureşenii să rămână în campionat. Până la închiderea ediţiei nu se luase o decizie. 

Şi Jiul Petroşani e la mâna Federaţiei 

Cea de-a treia echipă aflată pe punctul retragerii din campionat este Jiul Petroşani. Pe ultima sută de metri, jucătorii ce au solicitat salariile de la Jiul prin intermediul comisiilor federale au schimbat macazul. Unii vor să renunţa la bani cu condiţia de a fi lăsaţi cât mai repede să plece la alte echipe, situaţie ce va putea determina şi o reducere a cheltuielilor clubului, astfel încât Jiul să rămână în Liga a II-a. Decizia finală referitoare la rămânerea sau nu a echipei Jiul Petroşani în Liga a II-a se va lua săptămâna aceasta.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button