Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

CSM, din nou la un turneu semifinal

* elevii lui Cristi Lazăr mai au două „hopuri” până să se vadă cu „sacii în căruţă”: cu CN Gib Mihăescu şi Minerul Lupeni

Pentru a doua oară consecutiv, juniorii A republicani ai CSM Rm. Vâlcea au şansa de a obţine o performanţă notabilă: calificarea la turneul semifinal. Clasarea lor în primele două formaţii ale seriei a VII-a a ţinut de meciul disputat săptămâna trecută, când „municipalii” au întâlnit pe teren propriu Universitatea Craiova. Singura şansă de a mai spera că vor ajunge între cele mai bune 16 echipe ale ţării era victoria, pe care vâlcenii au obţinut-o la capătul unui meci disputat, în care au avut emoţii că ar putea rata obiectivul. Un eşec sau chiar şi o remiză ar fi diminuat considerabil şansele CSM-ului de a mai spera la locul 2. Elevii lui Cristi Lazăr au dat, de altfel, emoţii tuturor celor prezenţi, încheind primele 45 de minute în dezavantaj: 0-1. În partea secundă, însă, s-au mobilizat, s-au comportat remarcabil, reuşind să întoarcă rezultatul. Leo Săraru, Brănescu, Vasile şi compania au evoluat exemplar, dând peste cap mecanismul craiovenilor. Eduard Popa a restabilit egalitatea, Claudiu Popa a adus CSM-ul în avantaj, iar apoi acelaşi Edi Popa a majorat avantajul echipei vâlcene la 3-1. Pe final am mai primit un gol, ce a contat pentru 3-2, dar n-a mai contat în economia jocului, „municipalii” obţinând o victorie care îi apropie de turneul la care vor participa cele mai bune formaţii din ţară. Acum, totul depinde de ei! Dacă „municipalii” se vor impune la Drăgăşani, în faţa CN „Gib Mihăescu”, iar în ultima rundă din acest sezon vor obţine victoria pe teren propriu, în faţa Minerului Lupeni, merg la turneul semifinal, fiind singurii dintre vâlceni care vor atinge această performanţă. Altfel, trebuie să spunem că obiectivul pe care sunt aproape să-l îndeplinească este cu atât mai valoros cu cât CSM-ul a evoluat la juniori A republicani cu jucători mai mici de vârstă decât alte echipe, fiind nevoit să se adapteze situaţiei de la club. (L.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button