Liga II

CSM – ALRO, derbiul Olteniei din Liga a II-a

* meciul se dispută sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi

La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 11.00, CSM Rm. Vâlcea va primi, în Zăvoi, vizita echipei ALRO Slatina. Formaţia din judeţul Olt, la care evoluează în prezent şi fostul fotbalist al CSM-ului, Bogdan Vişa (titular meci de meci în echipa pregătită de Cornel Papură) se numără, alături de Voinţa Sibiu, printre revelaţiile Seriei a II-a. În aceste condiţii, misiunea jucătorilor antrenaţi de Sorin Bucuroaia se anunţă a fi cât se poate de dificilă, ALRO Slatina arătându-şi valoarea de nenumărate ori în acest sezon.
Ca şi la meciurile cu FC Silvania şi UTA Arad, oficialii clubului din Zăvoi au luat decizia ca intrarea spectatorilor pe Stadionul „Municipal” să fie gratuită.

Luptă asiduă pentru evitarea retrogradării în Seria a II-a

Rezultatele din ultima etapă (şi anume, eşecul CSM-ului la Piteşti, în faţa echipei FC Argeş, victoria Arieşului Turda cu Poli Iaşi, precum şi succesul obţinut de FC Silvania în deplasare, la Unirea Alba Iulia) au complicat şi mai mult situaţia în subsolul ierarhiei, opt echipe fiind despărţite în acest moment de doar 4 puncte în clasament. În condiţiile în care a rămas la „minus 5” la „adevăr” după înfrângerea din Trivale, nici CSM Rm. Vâlcea nu este scăpată în totalitate de griji. Poate tocmai de aceea, un succes în faţa echipei ALRO Slatina ar linişte apele în Zăvoi, în caz contrar elevii lui Sorin Bucuroaia urmând a avea o iarnă cu adevărat grea.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button