Liga IVLiga 6Fotbal

CSC Orleşti continuă în Superligă. FC Păuşeşti Otăsău a pierdut barajul după ce a condus cu 2-0

Sâmbătă, 29 iunie, la Fedeleşoiu s-a disputat cel de-al doilea meci de baraj pentru promovarea/menţinerea în Superligă. CSC Orleşti, o echipă de tradiţie din eşalonul de elită judeţean, a dat piept cu vicecampioana din Seria Nord a Ligii a IV-a, FC Păuşeşti Otăsău. Au fost două reprize total diferite. În prima s-a remarcat FCPO, care a şi punctat de două ori, prin Filipoiu, în debutul întâlnirii şi Neaţă, pe finalul primelor 45 de minute.

La 2-0 la pauză, meciul părea jucat. În partea secundă, însă, s-au schimbat datele problemei. Orleşti a reuşit să revină, a egalat, iar apoi a trecut chiar în avantaj. Portarul Nae Sabău, un specialist al loviturilor de la 11 metri, a redus din handicap din penalti, Gheorghe Dumitru a restabilit egalitatea, iar în minutul 73 Vizonie a punctat decisiv. Partida s-a încheiat la scorul de 3-2 în favoarea grupării din Orleşti, care s-a salvat, astfel, de la retrogradare.

Săptămâna trecută, tot în urma unei partide de baraj, Viitorul Valea Mare a reuşit promovarea în dauna celor de la FC Băbeni. AJF va programa un nou meci între învinsele din aceste dueluri, FC Băbeni şi FC Păuşeşti Otăsău, pentru un alt loc în „Elită”, eliberat după ce Viitorul Dăeşti a promovat în Liga a III-a.

Deşi în mod normal partida ar trebui să se desfăşoare după ce dăeştenii confirmă la FRF că vor activa în cel de-al treilea eşalon, aceasta ar putea fi programată la mijlocul săptămânii următoare, mai exact miercuri, 3 iulie, de la ora 18.00. Luni, 1 iulie, oficialii AJF vor decide când va avea loc această confruntare. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button