Baschet

CS Vâlcea şi-a luat… Rechin! Un american completează ”haita”

După victoria de la Galaţi, CS Vâlcea 1924 a anunţat un nou transfer. În ”haită” a ajuns un… rechin. Americanul Josh Sharkey a semnat cu formaţia de baschet de la poalele Capelei. Sharkey joacă pe poziţia 1, iar oficialii clubului vâlcean îl prezintă drept unul dintre cei mai buni pasatori din Liga Naţională.
”Victoriile nu ne ameţesc. Vrem sa fim pregătiţi pentru finalul sezonului şi, mai ales, să ne construim un parcurs bun în următorul sezon. Venirea lui Josh Sharkey, un jucător cu realizări foarte bune în ultimele sezoane, completează lotul şi asigura stabilitate echipei. Josh evoluează pe poziţia unu şi este, probabil, unul dintre cei mai buni pasatori din Liga naţională. Bine ai venit!”, a transmis CS Vâlcea.
Josh va lupta, aşadar, alături de ceilalţi dintre elevii lui Hristu Şapera pentru menţinerea CS Vâlcea 1924 în primul eşalon. ”Lupii” încearcă să termine play-out-ul pe unul dintre primele patru locuri. Lupta decisivă, pentru rămânerea în prima ligă, o pot da cu una din formaţiile Petrolul Ploieşti, CSM Galaţi, CSM Focşani sau Laguna Bucureşti. Laguna este cel mai accesibil adversar, dar şi cel mai greu de ”prins”.

Articole Similare

Back to top button