CS Chimia a ratat calificarea în faza următoare a competiţiei la golaveraj

Lazar Nicoleta 2* două goluri le-au lipsit elevelor Nicoletei Lazăr pentru a merge mai departe * din grupa a VI-a s-au calificat LPS Brăila şi Marta Baia Mare

Pentru primul turneu semifinal, junioarele II de la CS Chimia au fost repartizate în grupa a şasea, unde s-au mai regăsit formaţiile LPS Brăila, CS Marta Baia Mare şi CSŞ Hunedoara. Competiţia s-a desfăşurat la Baia Mare, între 15 şi 17 aprilie. În primele două zile, elevele Nicoletei Lazăr s-au descurcat foarte bine. Au reuşit să câştige meciul inaugural, cu LPS Brăila (scor 29-28), iar apoi s-au impus şi în faţa formaţiei CSŞ Hunedoara (cu 36-23). În ultimul meci au dat, însă, peste echipa gazdă şi situaţia s-a schimbat. Pentru a obţine calificarea în faza următoare a competiţiei, trebuia ca jucătoarele vâlcene să nu piardă partida cu Marta Baia Mare la mai mult de patru goluri diferenţă. Întâlnirea s-a încheiat, însă, la scorul de 29-23 pentru maramureşence, care astfel au scos CS Chimia din orice calcule.

Antrenoarea formaţiei vâlcene se consideră nedreptăţită de acest deznodământ. „Fetele au jucat bine în primele două meciuri şi chiar şi în cel cu Marta Baia Mare. Am terminat prima repriză în avantaj (scor 16-14), însă după pauză totul s-a schimbat. În dimineaţa disputării acestui joc au fost schimbaţi arbitrii. Mi-a spus observatorul că nu poate să supere familia Marta. Cei care au venit, în prima repriză au arbitrat bine, însă după pauză s-au schimbat. Orice atingere la noi era eliminare. Nici nu ajungeam bine la poarta adversă că fluierau. Semicerc, fault în atac, orice… Normal că e greu să mai joci în condiţiile astea. Marta Baia Mare nu merita să meargă mai departe. Toată lumea m-a atenţionat să am grijă, că o să se întâmple astfel. I-am spus observatorului că o să le fac memoriu la Federaţie. M-a deranjat şi faptul că a fost delegat un observator din Hunedoara, încă condiţiile în care noi am avut-o în grupă pe CSŞ Hunedoara. Sunt foarte dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat. Şi acum doi ani am păţit acelaşi lucru, tot la Baia Mare şi am pierdut la fel, la golaveraj”, a declarat Nicoleta Lazăr. Din grupa a VI-a au obţinut calificarea la cel de-al doilea turneu semifinal LPS Brăila şi Marta Baia Mare, care au acumulat câte şase puncte fiecare, la fel ca şi cea de-a treia clasată, CS Chimia, diferenţa făcându-se, aşa cum am spus, la golaveraj. CSŞ Hunedoara nu a obţinut nici un punct în cele trei meciuri disputate. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button